Ελένη Φιλίνη: Η γνώμη της για τις τούρκικες σειρές ποια είναι;
Media

Ελένη Φιλίνη: Η γνώμη της για τις τούρκικες σειρές ποια είναι;

Η μυθοπλασία αρχίζει και πάλι να βρίσκει τη θέση της στην ελληνική τηλεόραση.

«Πράγματι, γίνονται πάλι καλές δουλειές που τις αγκαλιάζει ο κόσμος με αποτέλεσμα να γίνονται επιτυχίες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» τόνισε στο TV Έθνος η Ελένη Φιλίνη.
-Η γνώμη σου για τις τούρκικες σειρές ποια είναι;
«Κάποιες παραγωγές είναι εξαιρετικά καλές. Πρόκειται για μια τεράστια αγορά με προεκτάσεις στη Μέση Ανατολή ενώ τα τελευταία χρόνια έκαναν σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ευρώπης. Έχουν καλά σενάρια. Κάποιες σειρές, όπως παλιότερα το «Έρωτας και τιμωρία» και ο «Πειρασμός», τα είχα παρακολουθήσει ολόκληρα στις επαναλήψεις τους αργά το βράδυ.»
-Εσύ είχες πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά στην Τουρκία...
«Ηταν αξιόλογη παραγωγή. Αληθινή ιστορία στην οποία συμμετείχαμε οκτώ Έλληνες ηθοποιοί. Προβάλλεται πολύ η Ελλάδα καθώς μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για την ιστορία ενός Τούρκου ψαρά που ναυαγεί στο Αιγαίο πριν από 20 χρόνια. Γνωρίζει την Καλλιόπη, μια γυναίκα ταλαιπωρημένη συναισθηματικά αφού μόλις έχει χωρίσει από έναν αλκοολικό σύζυγο. Με κυνηγούν αυτές οι περιπέτειες σεναριακά (γέλια). Παρά το γεγονός ότι η Καλλιόπη έχει ένα μικρό αγοράκι, αυτό δεν εμποδίζει τον ψαρρά να την παντρευτεί. Μαζί κάνουν ακόμη ένα κοριτσάκι, ωστόσο ο ψαράς δεν έχει κλείσει τις εκρεμμότητές του στην Τουρκία καθώς εκεί ήταν αρραβωνιασμένος... Θα βρεθεί σε διλήμματα. Η σειρά στην Τουρκία έκανε πολύ υψηλή τηλεθέαση.»
-Εδώ θα τη δούμε;
«Ναι, γίνονται συζητήσεις και μάλλον θα προβληθεί και εδώ από τον Σεπτέμβρη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved