Ελένη Τσολάκη: «Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη»

Ως βέρα Θεσσαλονικιά, η Ελένη Τσολάκη δεν θα μπορούσε να μην νιώθει την έλλειψη που της δημιουργούν τα 504 χλμ. που είναι η απόσταση ανάμεσα σε Αθήνα και συμπρωτεύουσα.

Η ίδια παραδέχεται ότι της λείπουν πολύ οι δικοί της άνθρωποι ενώ αποκαλύπτει και το πρόγραμμα εκείνο της τηλεόρασης που ζήλεψε πραγματικά. «Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος» παραδέχεται η παρουσιάστρια στη real και συνεχίζει: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το παρουσιάζω, αλλά το ζήλεψα - τόση ζωντάνια, τόση αμεσότητα... Μου αρέσει πολύ»!

Έχεις συνηθίσει την Αθήνα;

«Δεν έχω συνηθίσει ακόμη τις τεράστιες αποστάσεις. Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Ανεβοκατεβαίνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε, αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω την τηλεφωνική επικοινωνία, δεν μου φτάνει. Αυτό που κάνω το αγαπώ παρά πολύ, οπότε φαντάζομαι ότι θα βρω τις ισορροπίες».

Το διάστημα που έμεινες εκτός τηλεόρασης φοβήθηκες μήπως χρειαστεί να μαζέψεις τα πράγματά σου και να επιστρέψεις στη Θεσσαλονίκη;

«Καθόλου. Πάντα το έχω σαν ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Έχω μείνει ξανά εκτός, και τότε πήρα το πιο σπουδαίο μάθημα στη ζωή μου. Έχω μάθει να δουλεύω και να αγωνίζομαι. Μπορεί να μην είμαι στην τηλεόραση, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποια λύση και θα επιβιώσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved