O Κώστας Στεφανής υποδέχεται «το παιδί των λουλουδιών», Toni Sfino
Media

O Κώστας Στεφανής υποδέχεται «το παιδί των λουλουδιών», Toni Sfino

O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται «το παιδί των λουλουδιών» Toni Sfino και χορεύουν σε ρυθμούς σέικ, στο «Traction» το Σάββατο 3 Μαΐου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ένας και μοναδικός Toni Sfino μαζί με τους συντάκτες του Traction κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, αναπολώντας το ρομαντισμό της εποχής των παιδιών των λουλουδιών. Γέλιο μέχρι δακρύων από τον ιδρυτή της ομάδας θεάτρου δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και της SAL.AT.A band, που χορεύει στους ρυθμούς της εποχής μαζί με την ομάδα "Hippies" της εκπομπής! Με φόντο καταπληκτικά αυτοκίνητα της δεκαετίας '70 και εποχούμενοι σε αντίστοιχου κλίματος VW Transporter εποχής 60s, ταξιδεύουν σε χρόνια αγνά, ειδυλλιακά και απροβλημάτιστα, τραγουδώντας αξέχαστες επιτυχίες και λικνιζόμενοι σε ρυθμούς σέικ α λα Olympians!

Tα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

HP & F1 in Schools

Μια εντυπωσιακή πρωτοβουλία του αφεντικού της Formula 1 Μπέρνι Έκλεστον, ο μεγαλύτερος τεχνολογικός διαγωνισμός, όπου σχολεία από όλο τον κόσμο δημιουργούν τις δικές τους αγωνιστικές ομάδες και κρίνονται για τα υπό κλίμακα μονοθέσιά τους, τις τεχνολογικές λύσεις που επιλέγουν, την οργάνωση της ομάδας, το προσωπικό, τις δημόσιες σχέσεις. Η ελληνική ομάδα x-aile της Σχολής Saint Joseph, με την υποστήριξη της HP πέρασε ήδη στο δεύτερο γύρο!

Volvo XC60 & V40 made by Sweden
Ο περίφημος ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γίνεται λάβαρο για ένα σύνθημα: Made by Sweden. Η Volvo ταυτίζεται με την πατρίδα της και δηλώνει περήφανη για τις ιδιαιτερότητες και το μυστήριο ενός τόπου-πρόκληση. Ο Ζλάταν οδηγεί δύο από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά μοντέλα της Volvo σε ένα μοναδικό τοπίο.

Audi TDI
To Traction κάνει ένα μικρό ταξίδι στο εσωτερικό ενός μικρού κόσμου τεχνολογικών θαυμάτων, ανατέμνοντας τους κινητήρες πετρελαίου που χρησιμοποιεί η Audi σε μια πολύ μεγάλη σειρά μοντέλων της. Οι κινητήρες ντίζελ της γερμανικής εταιρίας βρίσκονται στην αιχμή της πρωτοπορίας και η ανάλυση των χαρακτηριστικών τους εντυπωσιάζει σε κάθε της λεπτομέρεια.

Kymco Agility 16+
To best seller της Kymco ξανάνιωσε με συνολικό lifting και αναθεώρηση προτεραιοτήτων. Βελτίωσε πλαίσιο, ανάρτηση, αποθηκευτικούς χώρους, τη θέση του ρεζερβουάρ, τη χωρητικότητά αυτού και -πάνω απ' όλα- την εμφάνισή του. Έγινε έτσι 16 "+", ξεκινώντας τη νέα του καριέρα θετικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved