Τι θα δούμε στις εκπομπές «Ελλήνων Γεύσεις» και «Γεύσεις στη φύση»στον ΣΚΑΪ
Media

Τι θα δούμε στις εκπομπές «Ελλήνων Γεύσεις» και «Γεύσεις στη φύση»στον ΣΚΑΪ

Τις πρωτότυπες γευστικές του ιδέες παρουσιάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας, στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 4 Mαΐου στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει νόστιμες και απλές συνταγές για θαλασσινά και κρέας. Δείχνει βήμα-βήμα την απολαυστική σαλάτα θαλασσινών αλλά ετοιμάζει και λαχταριστό σαγανάκι γάβρου με λεμόνι και μουστάρδα.

Στη συνέχεια μαγειρεύει μια ελαφριά μακαρονάδα με σπαγγέτι ολικής αλέσεως, κεφτεδάκια γαλοπούλας και το πιο αρωματικό ψητό χοιρινό κότσι με τις κλασσικές γερμανικές bratkartoffeln.

Για επιδόρπιο προτείνει το απόλυτο ανοιξιάτικο γλυκό: πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και ποικιλία φρούτων!

Ενώ, η σεφ Ντίνα Νικολάου, με την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις», ταξιδεύει στον Όλυμπο και γνωρίζει την ιστορία, τις γεύσεις και τις παραδόσεις της πόλης, την Κυριακή 4 Μαΐου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στον Όλυμπο η Ντίνα Νικολάου ...αναζητά τους Δώδεκα Θεούς, περπατά στο Φαράγγι του Ενιπέα και δοκιμάζει τσάι Ολύμπου, μοναδικά τοπικά προϊόντα αλλά και ιδιαίτερες μαγειρικές.

Μετά μπαίνει στην κουζίνα της και φτιάχνει ένα γρήγορο σνακ για μικρούς και μεγάλους, λαζανόφυλλα τσιπς με πάπρικα. Στη συνέχεια ετοιμάζει μία εύκολη και λαχταριστή κιμαδόπιτα ενώ κλείνει το γεύμα της με μία τούρτα σοκολάτας με μπανάνα και μπισκότα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved