Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν γινόταν γνωστό ότι είχα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, αμέσως έπαιρνα αύξηση»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν γινόταν γνωστό ότι είχα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, αμέσως έπαιρνα αύξηση»

Πώς και δεν ενέδωσε ποτέ στις... Σειρήνες των άλλων σταθμών ο Γιώργος Παπαδάκης;

«Δεν είμαι των συχνών μετακινήσεων. Μου θυμίζουν ποδοσφαιριστή ή καλλιτέχνη. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι εντελώς διαφορετική. Στον ΑΝΤΙ καλύπτομαι απόλυτα. Πάντα είχα ελευθερία και αξιοπρέπεια. Και για τα χρόνια που η τηλεόραση είχε αρκετό χρήμα, κι ένας από τους πολύ καλά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ, θέλω να ευχαριστήσω ετεροχρονισμένα τα άλλα κανάλια που φρόντιζαν να παίρνω αύξηση από τον ΑΝΤΙ. Κάθε φορά που τελείωνε η σεζόν και γινόταν γνωστό ότι είχα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, αμέσως έπαιρνα αύξηση» τόνισε στο TV Box.
-Πριν από εννιά χρόνια, Παρασκευή κάνατε «μπαλονάκι» και Δευτέρα επιστρέψατε στην εκπομπή. Γιατί το κάνατε; Δεν είναι τρέλα;
«Δεν μπορώ όμως να φανταστώ τον εαυτό μου άρρωστο ή να λέει «βαριέμαι να πάω στη δουλειά». Το καλοκαίρι είναι ωραία που ξεκουράζομαι, αλλά νιώθω τύψεις, σαν να έχω κάνει κοπάνα»
-Πέρυσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπαιρνε τη σκυτάλη από εσάς, όμως φέτος είναι απέναντι σας και έχει καλά νούμερα τηλεθέασης. Σας έχει προκαλέσει έναν μικρό... πονοκέφαλο;
«Χαίρομαι που η Σταματίνα πηγαίνει καλά και γιατί είναι καλό κορίτσι και γιατί χάρη σε αυτήν την εκπομπή κάποια παιδιά βρήκαν δουλειά. Από κει και πέρα, αν δείτε τα νούμερα τηλεθέασης άλλοι θα πρέπει να έχουν πονοκέφαλο. Τα δικά μας δεν έχουν επηρεαστεί.»
-Το εγχείρημα του «Sold Out» δεν πέτυχε. Παρ' όλα αυτά, θα επιχειρούσατε να καταπιαστείτε ξανά με την ψυχαγωγία;
«Οχι. Το «Sold Out» δημιουργήθηκε μέσα σε 15 ημέρες για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες του προγράμματος. Δεν ήμουν τελικά το κατάλληλο πρόσωπο για να το παρουσιάσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved