Γιάννης Σαββιδάκης: Οι αποκαλύψεις του για το Your face sounds familiar
Media

Γιάννης Σαββιδάκης: Οι αποκαλύψεις του για το Your face sounds familiar

Ο Γιάννης Σαββιδάκης καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη και του Ευθύμη Ζησάκη στην ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Ρυθμό 9.49 μίλησε για το YFSF.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός έχοντας καλή διάθεση και με το χιούμορ που τον διακρίνει ξεκίνησε λέγοντας ανέκδοτα. Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε ότι είναι καταπληκτικός στις μιμήσεις και αυτό δεν το πέτυχε επειδή είναι και ηθοποιός καθώς η μίμηση είναι κάτι διαφορετικό. «Όταν μιμείσαι κάτι μπορείς να το μιμείσαι επιφανειακά, να κάνεις τη φωνή, τις γκριμάτσες. Ο Μητσικώστας, για παράδειγμα ενσαρκώνει, τον θεωρώ κορυφαίο σε αυτό το είδος όπως και το Χάρρυ Κλυνν αλλά εκείνος έκανε περισσότερες μιμήσεις στη φωνή. Η ενσάρκωση είναι να πετύχεις το βλέμμα, να βγάλεις μια ενέργεια που δεν φαίνεται, κάτι αόρατο. Εγώ νομίζω έχω καταφέρει αυτό, χωρίς να το θέλω. Βγαίνω και μιμούμαι τον Κόκοτα και χωρίς να κάνω τίποτα, χωρίς να υπερθεματίσω πάνω στην περσόνα...Στην Τίνα Τάρνερ ήταν περισσότερο φωνή γιατί ήμουνα κρυμμένος πίσω από το μαύρο μακιγιάζ και η φωνή δεν βγήκε καλή. Αν με ρωτήσετε μέχρι τώρα ποια ήταν η πιο δύσκολη μεταμφίεση θα σας πω εύκολα τον Μπόυ Τζορτζ γιατί ποτέ δεν κορόιδεψε αυτό που έκανε, ούτε μας απασχόλησε με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις». Και συνέχισε: «Πριν κάνω την ενσάρκωση τις τελευταίες τρεις ημέρες μπαίνω και βλέπω τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή τους και όχι μόνο την εποχή που ενσαρκώνω εγώ».

Ο Ευθύμης Ζησάκης αφήνει για λίγο το σόου μεταμφιέσεων και τον ρωτάει πώς προέκυψε ο ρόλος του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά». «Κάναμε παρέα τότε με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η τότε κοπέλα μου χόρευε στο Παρκ του Βαγγέλη του Λειβαδά και κάναμε παρέα. Ο Γιάννης τότε μου πρότεινε να κάνω αυτό τον ρόλο και να γράφω και τη μουσική και μου άρεσε πάρα πολύ σαν συνδυασμός αυτός. Έχω ακούσει ότι αυτό το σήριαλ έχει προβληθεί σε επανάληψη πιο πολλές φορές από όλα και με ρωτάνε ακόμα που οφείλεται η επιτυχία του. Πιστεύω ότι έχει ένα βρετανικό χιούμορ, το φέραμε στα μέτρα μας, δεν υπήρχε κατόπιν σχεδίου. Επειδή βγήκε το χιούμορ μου μπροστά που είναι πνευματώδες..αυτό που έγινε εκεί πέρα ήταν ότι πέντε ετερόκλητα άτομα έγιναν παρέα, εγώ δεν ήμουν ηθοποιός και έκανα την αδυναμία μου δύναμη. Τι έκανα δηλαδή; Μερικά πράγματα που δεν μπορούσα να τα πω στο σενάριο. Ας πούμε δεν μπορώ να κάνω ότι καπνίζω γιατί δεν καπνίζω. Έβαζα δικές μου φράσεις, λέξεις και κόλπα και σιγά σιγά ο Μπέζος μου έλεγε: "Για πες τι λες να κάνουμε εδώ; Πες καμία γνώμη". Καλή του ώρα του ανθρώπου μου έδωσε την ευκαιρία και έκανα πολλά δικά μου πράγματα. Απελευθερώθηκα γιατί ένιωθα άσχημα που δεν ήμουν ηθοποιός».

Μιλώντας ξανά για το «Your Face Sounds Familiar» σχολίασε ότι είναι ανάγκη στις ημέρες που ζούμε να υπάρχουν προγράμματα που προσφέρουν γέλιο. «Νομίζω ότι δίνει έναν άλλο τόνο, δίνει και βγάζει εξωστρέφεια και λέει στον κόσμο αν μπορεί να κάνουν και εκείνοι κάτι αντίστοιχο στο σπίτι τους». Αυτή την Κυριακή όλες οι μεταμφιέσεις θα είναι από συμμετοχές της Eurovision και ο Γιάννης Σαββιδάκης θα μεταμφιεστεί στο τουρκικό συγκρότημα Athena που εκπροσώπησε την γειτονική χώρα το 2004 στον διεθνή διαγωνισμό. «Είναι ένα πανκ συγκρότημα που έχει δημιουργηθεί πολλά χρόνια πριν. Είδα το βιογραφικό τους και έπαθα σοκ».

Πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι έχει κάνει και επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας ένα μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο όπου και κάνει ζωντανές εμφανίσεις. Ακόμα αναφέρθηκε στην Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνη ενώ σχολίασε και την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα.

«Είναι φοβερή η Μαρία! Είναι μια ήρεμη δύναμη...Έχει μια αφοπλιστική ετοιμότητα στον λόγο που δεν νομίζω ότι είναι φτιαχτή, εννοώ ότι δεν έχει έτοιμες ατάκες. Με μια γλύκα και μια αναγεννησιακή ομορφιά. Δεν της κάνω τώρα κομπλιμέντα, της το έχω πει και κατ' ιδίαν. Είναι όμορφη χωρίς να είναι το κραυγαλέο». Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν προγράμματα στην τηλεόραση που τον στενοχωρούν. «Βλέπω πράγματα στην τηλεόραση που με στενοχωρούν. Δεν μπορώ να τα καταπιώ...δεν χωνεύονται. Όσο και να είμαι ανοιχτόμυαλος ,γιατί είμαι...άλλο το ανοιχτόμυαλο και άλλο με το ζόρι νεωτεριστικό και τύπου βρετανικό..τύπου παντρευόμαστε όλοι μαζί και υιοθετούμε και δυο παιδιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved