Οι πρώτες δηλώσεις του Γιούρι μετά τον αποκλεισμό του από το The Voice: «Δεν νομίζω η Αρετή να ήταν καλύτερη από μένα»
Media

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιούρι μετά τον αποκλεισμό του από το The Voice: «Δεν νομίζω η Αρετή να ήταν καλύτερη από μένα»

Στενοχωρημένος και απογοητευμένος που τελικά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του The Voice δηλώνει ο Γιούρι Μελίκοβ, λίγες μόλις ώρες μετά το τέλος του ημιτελικού.

Ο 16χρονος τραγουδιστής από το Παραλίμνι της Κύπρου δίνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά από τον αποκλεισμό του. Στην ερώτηση αν στενοχωρήθηκε για το αποτέλεσμα, ο ίδιος απαντά στο ShowTime-cy: «Λογικό ήταν να στεναχωρηθώ από το αποτέλεσμα αλλά ποτέ δεν θα μπορούσα να δω ανταγωνιστικά την Αρετή. Κάποιος έπρεπε να μείνει και κάποιος να φύγει...».

Πιστεύεις δηλαδή ότι η Αρετή ήταν καλύτερη από σένα...

«Δεν νομίζω να ήταν καλύτερη από μένα γιατί αυτό φαίνεται, το ποιος ήταν ή όχι ο καλύτερος performer στη σκηνή. Σημασία έχει όμως πως ο κόσμος την κράτησε στον τελικό. Τώρα πια προχωράμε και κοιτάμε το αύριο κατάματα.»

Πώς ένιωσες την στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα;

«Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Πέρασαν πολλές εικόνες από το μυαλό μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έλεγα μέσα μου ''τί λάθος έκανα; Έκανα κάποιο λάθος;'' Όμως κατάλαβα πως είναι ένα παιχνίδι. Ο κόσμος με αγάπησε, με έμαθε και με στήριξε μέχρι το τέλος. Η ζωή μου θα είναι από δω και εμπρός μόνο ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική. Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό που με βοήθησε να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι και τον έκανα να με αγαπήσει τόσο πολύ.»

Φαντάζομαι πως από δω και μπρος μόνο σημαντικές προτάσεις δέχεσαι...

«Και πριν το χθεσινό LIVE είχα δισκογραφικές και επαγγελματικές προτάσεις αλλά και μετά. Πρέπει να δω τι θα κάνω με τη ζωή μου και με το σχολείο και άμα αξίζει η πρόταση ίσως ναι, θα αφήσω τις σπουδές μου για αργότερα.»

Πιστεύεις ότι σου άξιζε το 47 του Μιχάλη των STAVENTO...

«Για να το έβαλε ο Μιχάλης πάει να πει πως ήξερε ότι αυτό αξίζαμε τόσο η Αρετή όσο και εγώ.»

Δάκρυσες με το αποτέλεσμα;

«Δεν έκλαψα με την έννοια δάκρυα αλλά στεναχωρήθηκα. Άνθρωπος είμαι όχι ρομπότ. Σκεφτόμουν τα πάντα αλλά τώρα λέω keep walking».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved