Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν μετάνιωσα ούτε μία στιγμή για το Your Face Sounds Familiar»
Media

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν μετάνιωσα ούτε μία στιγμή για το Your Face Sounds Familiar»

Για τη συμμετοχή της στο Your Face sounds Familiar αλλά και για το άγχος της πρωτιάς μιλάει σε συνέντευξή της η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσες που είπες το ναι;

Όχι, ούτε μια στιγμή. Είναι κάτι που παρά τη μεγάλη κούραση, το απολαμβάνω απίστευτα. Το μόνο που έπιασα κάποια στιγμή τον εαυτό μου να σκέφτεται ήταν μια Κυριακή βράδυ την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω στο live αναρωτήθηκα: « Τι πάω να τολμήσω να κάνω καλέ μπροστά σε 1,5 εκ. κόσμο;»

Οι μεταμορφώσεις εισαγωγής σε καταδιώκουν τελικά.

«Η αλήθεια είναι πως έπειτα από 7 - 8 Live μόνο δύο φορές παρουσίασα Έλληνες καλλιτέχνες. Ήταν η Αλέξια και η Κατερίνα Κούκα».

Με τις ξένες μεταμορφώσεις όμως ο κόσμος δεν κολλάει όσο με τις εγχώριες.

«Σίγουρα αυτό έχει μία βάση, αλλά δε με ενοχλεί. Από την άλλη οι ξένες καλλιτέχνιδες είναι περιπτώσεις που έλκουν περισσότερο νέους ανθρώπους».

Με την ιδέα της πρωτιάς πώς τα πας;

«Δεν με νοιάζει. Το άγχος μου κάθε Κυριακή δεν είναι να βγω πρώτη, αλλά να τα καταφέρω και να ευχαριστηθώ τη μεταμόρφωση που έχω και να καταφέρω να ευχαριστήσω και τον κόσμο».

Στο σόου δεν υπάρχει σκληρή κριτική, παρά μόνο ... αγάπη!

«Γιατί να υπάρχει σκληρή κριτική; Στο YFSF βρισκόμαστε για να περάσουμε καλά και αυτό ισχύει και για την επιτροπή. Διαψεύδουμε και τον κανόνα που θέλει ένα πρόγραμμα να προκαλεί ντόρο μόνο όταν περιλαμβάνει περίεργα σχόλια, λεκτικές επιθέσεις και αψιμαχίες».

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved