Πέτρος Κωστόπουλος: «Κορόιδευα παλιά τα πρωινά. Ζητάω ταπεινά συγνώμη»
Media

Πέτρος Κωστόπουλος: «Κορόιδευα παλιά τα πρωινά. Ζητάω ταπεινά συγνώμη»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ειλικρινά μου αρέσει το πρωινό. Δεν πίστευα ότι μου αρέσει, αλλά μου αρέσει. Κορόιδευα παλιά τα πρωινά».

Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Μελέτησέ το και εκεί τόνισε: «Δεν έχει προκύψει θέμα να μην ανανεώσουμε, όπως δεν έχει προκύψει και θέμα να ανανεώσουμε. Όπως εκφράστηκαν οι πιθανοί μας αντικαταστάτες εκ των υστέρων, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα».
«Τελευταία στιγμή επιλέχθηκε η Τζένη, δεν θέλαμε να βγούμε ως ζευγάρι. Όμως, μερικές φορές κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια σε αυτή τη φάση της ζωής μας να αφήνουμε απέξω τις επαγγελματικές δραστηριότητες που μας προτείνονται. Ζούμε μια περίοδο με την Τζένη εδώ και τρία χρόνια που είναι τα εννιά επίπεδα της κολάσεως».
Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ακόμα πως έχει συζητήσει και για μια βραδινή εκπομπή στο MEGA, αλλά του αρέσει τελικά πολύ το πρωινό: «Ειλικρινά μου αρέσει το πρωινό. Δεν πίστευα ότι μου αρέσει, αλλά μου αρέσει. Κορόιδευα παλιά τα πρωινά. Ζητάω ταπεινά συγνώμη. Το κάνω και χαίρομαι που είμαι εδώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved