Πρεμιέρα για τον 12ο κύκλο του «CSI Las Vegas»
Media

Πρεμιέρα για τον 12ο κύκλο του «CSI Las Vegas»

Με νέο επικεφαλή ξεκινά ο 12ος κύκλος της σειράς «CSI LAS VEGAS: στον τόπο του εγκλήματος».

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 22.15 στον ΣΚΑΪ.

Η επιτυχημένη σειρά CSI Λας Βέγκας συνεχίζει στο νέο κύκλο, με νέες αφίξεις, αποχωρήσεις, και πάντα αμείωτη δράση και μυστηριώδεις υποθέσεις που δεν μπορούν να λυθούν χωρίς ομαδική δουλειά και φαντασία.
Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Λας Βέγκας. Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας προσπαθούν να λύσουν διάφορες μυστήριες υποθέσεις, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 12ος κύκλος της σειράς ξεκινά στον απόηχο της διαμάχης ανάμεσα στον Langston και τον Haskell, και σημαδεύεται από την άφιξη του νέου προϊσταμένου της ομάδας του CSI Λας Βέγκας.
Στη θέση του Αρχηγού Langston, έρχεται ο D.B. Russell, ένας «ερασιτέχνης Σέρλοκ Χολμς» που τρελαίνεται για αστυνομικά μυθιστορήματα και προσπαθεί να βλέπει πάντα κάθε σκηνή εγκλήματος από όλες τις οπτικές γωνίες. Στην ομάδα προστίθεται και η Morgan Brody, κόρη του Conrad Ecklie.

Στο πρώτο επεισόδιο η υπόθεση που αναλαμβάνει η ομάδα έχει να κάνει με μια επίθεση σε τραμ, με νεκρούς και τραυματίες. Εν τω μεταξύ, η Sara κι ο Nick ξεκινούν έρευνες για μια άλλη, πιο παράξενη υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved