Έλενα Κατρίτση: Παρουσιάζει υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώµη
Media

Έλενα Κατρίτση: Παρουσιάζει υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώµη

Η Έλενα Κατρίτση παρουσιάζει υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώµη, µε τους πρωταγωνιστές να καταθέτουν τις δικές τους µαρτυρίες, έρευνες για µεγάλα κοινωνικά θέµατα που µας αφορούν όλους, αλλά και τόπους µαγικούς, µε έντονες µνήµες, µέσα από τη µατιά ανθρώπων που είναι άρρηκτα συνδεδεµένοι µε αυτούς και µας αφηγούνται τη δική τους ξεχωριστή ιστορία.


Εκπομπή 2η: Ανήλικες μητέρες
Υπάρχουν κάποιες μαμάδες που δεν έχουν προλάβει καλά- καλά να μεγαλώσουν οι ίδιες... Κάποια κορίτσια, έφηβες ακόμα, οι οποίες από τη μία στιγμή στην άλλη βρίσκονται με ένα μωρό στην αγκαλιά αντιμετωπίζοντας σοβαρά κοινωνικά αλλά συχνά και οικονομικά προβλήματα.
Η Έλενα Κατρίτση παρουσιάζει μια έρευνα για τις ανήλικες μητέρες. Για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα στην εφηβεία. Θα ακούσουμε μαρτυρίες κοριτσιών που έγιναν μητέρες προτού ενηλικιωθούν. Κάποιες από αυτές βρέθηκαν αντιμέτωπες με την οικογένειά τους, ένιωσαν την αδιαφορία και την εγκατάλειψη από το σύντροφό τους και άκουσαν επικριτικά σχόλια από τους συμμαθητές τους και το κοινωνικό περιβάλλον.
Στη χώρα μας 3.129 μωρά έφεραν στο φως κορίτσια, πριν συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας για το 2007. Ενώ το 2012 ο αριθμός των κοριτσιών που γέννησαν ήταν 2.402 με τα 93 από αυτά να είναι κάτω των 14 χρόνων. Σημαντικοί επιστήμονες και ειδικοί αναλύουν τις παραμέτρους του τεράστιου αυτού θέματος στη ζωή των εφήβων και τονίζουν την ανάγκη να δοθούν λύσεις από την πολιτεία. Τη δική της εμπειρία μοιράζεται μαζί μας η σεναριογράφος, στιχουργός και ηθοποιός Ελένη Ζιώγα. Το ταξίδι της ζωής της με συνοδοιπόρο τη κόρη της ξεκίνησε πολύ


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved