Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο στο Joy;
Media

Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο στο Joy;

Η Κατερίνα Λάσπα κάθεται στον καναπέ του «JOY» και εξομολογείται τις πολύ δύσκολες περιόδους που πέρασε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, το Σάββατο 17 Μαΐου στις 17.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, δε διστάζει να αποκαλύψει πολύ προσωπικές της στιγμές. «Εγώ την κρίση μου την πέρασα πριν, δε θα κάνω τη μίζερη τώρα. Έχω περάσει δύσκολα αρκετά χρόνια πριν... όλο αυτό το crash – test σε προσωπικό επίπεδο, συναισθηματικό, επαγγελματικό. Εγώ δεν εξέλαβα και την επιτυχία εκείνης της περιόδου. Πήγαινα στις 6 το πρωί και έφευγα στις 12 το βράδυ, δούλευα, μετά άρχισα να κλαίω στο καμαρίνι γιατί δεν ήξερα από που μου έρχονταν τα σκαμπίλια.»
Τέλος για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε αναφέρει, «είχα και έναν σύντροφο όπου μπήκαμε στο μάτι του κυκλώνα... Ακολούθησαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα τις περιόδους που δεν δούλευα... είχε έρθει η ώρα που μάζευα τα ψιλά για ένα γάλα την εβδομάδα και δεν ήξερα αν φτάνουν τα λεφτά για το νοίκι τον επόμενο μήνα».
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει αρνάκι τσιγαριαστό με πράσο, η Αννούσα Μελά προτείνει τα πέντε πιο hot στυλ της Άνοιξης και η Νίκη Κάρτσωνα δίνει τις πέντε καλύτερες τροφές για τους κοιλιακούς. Τέλος, ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης αναλύει τις ταινίες της εβδομάδας : «Godzilla», «Ρωμαίος και Ιουλίετα», «Σωσίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved