Traction: Το ηλεκτρικό ποδήλατο… ιδανικό μέσο μετακίνησης
Media

Traction: Το ηλεκτρικό ποδήλατο… ιδανικό μέσο μετακίνησης

Το ηλεκτρικό ποδήλατο προτείνουν ο Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» για το ιδανικό μέσο μετακίνησης για τις καλοκαιρινές διακοπές, το Σάββατο 17 Μαΐου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Στεφανής ζητά από τους συνεργάτες του να προτείνουν στους τηλεθεατές το μεταφορικό μέσο που ενδείκνυται για να πάει κάποιος διακοπές σε ένα νησί των Κυκλάδων. Και ενώ αυτοί ξεκινούν να παρουσιάζουν τερατώδεις βενζινοβόρες κατασκευές, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, με γνώμονα την προσωπική τους ευχαρίστηση η κοπέλα της εκπομπής προτείνει δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, το e-bike της Smart και το Elegance της Ecobike. Στα στενά περάσματα της χώρας ενός κυκλαδίτικου νησιού, ανακαλύπτουν παρέα το πόσο χρήσιμα είναι τελικά τέτοιου είδους οχήματα, ακόμα και σε φάση διακοπών. Με μηδέν έξοδα, ήρεμα και οικολογικά, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι η απόλυτη λύση για όσους ξεχωρίζουν και δεν τους αρέσει να πληρώνουν.
Αναλυτικά τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
Seat Toledo
Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο αλλιώτικο από τα άλλα, στην τέταρτη γενιά του αλλάζει εντελώς χαρακτήρα, αποβάλλοντας οτιδήποτε συντηρητικό είχαν οι προκάτοχοί του. Με δυναμική εμφάνιση και αυξημένες διαστάσεις, το νέο Toledo επωφελείται από τα πλεονεκτήματα των κινητήρων βενζίνης και ντίζελ του γκρουπ Volkswagen. Yποδειγματικά οικονομικό, οικολογικό και γρήγορο, ρίχνεται στη μάχη των οικογενειακών με αξιώσεις.
Citroen C4 Picasso
Δύο συντάκτες τις εκπομπής αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους τηλεεθατές στο νέο πολυχρηστικό της Citroen, το C4 Picasso. Ξεκινούν από τη φινετσάτη εξωτερική του εμφάνιση, περνούν στους άπλετους χώρους, αναλύουν την πρακτικότητα του μοντέλου και ολοκληρώνουν με τις τεχνολογικές επιλογές που διατίθενται στην υπηρεσία οδηγού και επιβατών
Πτήση στον ισθμό της Κορίνθου
Το «Traction» αναρωτιέται τι είναι αυτό που μπορεί να σπρώχνει έναν άνθρωπο στα 58 του χρόνια να διακινδυνεύει κάνοντας ακροβατικά με ένα αεροπλάνο μέσα στη διώρυγα της Κορίνθου. Απάντηση, φυσικά, δεν δίνεται, το θέαμα που προσφέρει όμως η απίθανα τολμηρή επίδειξη του Péter Besenyei είναι ένα έργο τέχνης. Ο Ούγγρος μετρ της ακροβατικής αεροπορίας και εμπνευστής του καθηλωτικού Red Bull Air Race Series εξερευνά τα όρια του ρίσκου πετώντας μέσα στον Ισθμό της Κορίνθου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved