Στέλλα Καλλή: «Αν είχα την δυνατότητα να επιλέξω άλλο παρτενέρ στο J2US, θα επέλεγα τον Μίνωα Θεοχάρη»
Media

Στέλλα Καλλή: «Αν είχα την δυνατότητα να επιλέξω άλλο παρτενέρ στο J2US, θα επέλεγα τον Μίνωα Θεοχάρη»

Η Στέλλα Καλλή σε συνέντευξή της μίλησε για το «Just the two of us», τον παρτενέρ της, Μάρκο Σεφερλή και εξομολογήθηκε ποιον άλλον θα ήθελε για «μαθητή» της.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου μετά τα πρώτα live στο «Just Τhe 2 Οf Us» του Mega;

«Τώρα πια είναι οι καλύτερες. Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή, παρόλο που είπα το "ναι" άμεσα, δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν γνώριζα αν θα λειτουργούσα σωστά και τι θα γινόταν. Σήμερα, όμως, περνάω τόσο καλά και γελάω τόσο πολύ, που λέω "δόξα το Θεό που συμμετέχω κι εγώ". Μετά από κάθε live, πάω στο σπίτι μου χαμογελαστή».

Είσαι ικανοποιημένη από τον παρτενέρ σου, Μάρκο Σεφερλή;

«Ποιος μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από τον Μάρκο; Ο Μάρκος είναι αυτός που βλέπετε και στη σκηνή. Η αυθεντικότητά του, αντικατοπτρίζει την ποιότητά του. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από εκείνον. Βέβαια, έχει άλλη τεχνική στο τραγούδι από εμένα και αλλάζουμε πολλά πράγματα. Τόσα χρόνια τραγουδούσε στο θέατρο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και τώρα καλείται να κάνει κάτι άλλο. Τον συμβουλεύω, προσπαθεί, αλλά στο τέλος κάνει πάλι τα δικά του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μια καθαρή ψυχή».

Σε πείραξε που στο πρώτο live, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε για τον Μάρκο ότι «ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο!»;

«Όχι, δεν με πείραξε καθόλου, δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες. Άλλωστε, τον Μάρκο δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις κι ας έχεις την καλύτερη φωνή του κόσμου. Δεν πάω για να τον ξεπεράσω, ούτε για να συγκριθώ μαζί του. Αν με ρωτάς, χάρηκα πάρα πολύ με αυτό το σχόλιο - ειδικά αν έχει υπόσταση και όντως με ξεπέρασε, όπως είπαν. Μακάρι! Έτσι νιώθω ότι είμαι καλή δασκάλα»

Διαφωνείτε με τον Μάρκο;
«Συχνά-πυκνά! Διαφωνούμε, αλλά τα λύνουμε όλα με συζήτηση».

Αν είχες τη δυνατότητα να επιλέξεις έναν άλλον παρτενέρ στο «Just Τhe 2 Οf Us», πλην του Μάρκου Σεφερλή, ποιον θα διάλεγες;
«Από τους ήδη συμμετέχοντες; Θα επέλεγα τον Μίνωα Θεοχάρη! Ασυζητητί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved