Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το πρόβλημα που βλέπω παντού είναι ότι λείπουν τα καλά σενάρια»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το πρόβλημα που βλέπω παντού είναι ότι λείπουν τα καλά σενάρια»

Τον Ελληνικό κινηματογράφο και την εξέλιξη του αλλά και για το αν υπάρχει ελπίδα για περισσότερες παραγωγές στην τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.


Πώς βλέπετε τα πράγματα για τον ελληνικό κινηματογράφο; «Πάντα ήταν και θα είναι δύσκολα, όσο και αν γίνονται κάποιες καλές κινήσεις και υπάρχουν ταινίες που μας εκπροσωπούν άξια στο εξωτερικό. Αν δεν γίνει δουλειά υποδομής, δεν θα αλλάξουν σημαντικά τα πράγματα. Και εννοώ μια ακαδημία κινηματογράφου, σοβαρές σπουδές κυρίως για σενάριο, στο οποίο πάσχουμε, και από εκεί και πέρα να αλλάξει η οικονομική κατάσταση, γιατί ο κινηματογράφος απαιτεί χρήμα. Ακόμη και μια φτηνή ταινία κοστίζει αρκετά, ενώ το. θέατρο μπορεί να γίνει και χωρίς λεφτά».
Για την τηλεόραση, υπάρχει ελπίδα για πιο πολλές παραγωγές; «Ο κόσμος επιλέγει και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή του έλειψε το ελληνικό πρόγραμμα, θα δει οτιδήποτε ελληνικό. Θέλει προσοχή και μια καλύτερη διαχείριση. Το πρόβλημα που βλέπω παντού είναι ότι λείπουν τα καλά σενάρια. Έχουμε πολύ λίγους που ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά, γι' αυτό και βλέπουμε πολλές μεταφορές ξένων σεναρίων. Κάποια από αυτά, μάλιστα, είναι πανάκριβα», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved