Η γιαγιά από το «Κάτω Παρτάλι» εξομολογείται: «Είχα και εγώ την περιέργεια τι μπορεί να συμβαίνει στη σειρά»
Media

Η γιαγιά από το «Κάτω Παρτάλι» εξομολογείται: «Είχα και εγώ την περιέργεια τι μπορεί να συμβαίνει στη σειρά»

Για τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο της σειράς «Κάτω Παρτάλι», πώς σκέφτεται τον κάθε της ρόλο αλλά ποιον από αυτούς έχει αγαπήσει περισσότερο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η γιαγιά από το «Κάτω Παρτάλι», Όλγα Δαμάνη.


Όταν σας ήρθε το σενάριο στα χέρια σας, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό σας; «Το σκέφτηκα πάρα πολύ σοβαρά, γιατί το «Κάτω Παρτάλι» είναι μια πολύ ιδιαίτερη σειρά. Είχα και εγώ την περιέργεια τι μπορεί να συμβαίνει, γιατί δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση. Άλλωστε, κάθε πρόταση απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη από τον ηθοποιό».
Εκτός από το «Κάτω Παρτάλι», έχετε παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως «Το νησί», η «Πρόβα νυφικού», τα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» κ.ά. Είστε απλά τυχερή ή ξέρετε να κάνετε σωστές επιλογές; «Ήμουν πολύ τυχερή ως προς αυτό. Ήταν πολύ ωραίοι όλοι αυτοί οι ρόλοι που έχω παίξει στο παρελθόν και τους αγαπώ ιδιαίτερα».
Βρίσκεστε στον χώρο της υποκριτικής για περισσότερο από 40 χρόνια. Από όλες σας τις συνεργασίες μέχρι σήμερα, ποια είναι αυτή που θυμάστε πιο έντονα και γιατί;
«Υπάρχουν και στο θέατρο και στην τηλεόραση κάποιες συνεργασίες, θα ήμουν
άδικη όμως αν έκανα επιλογή, γιατί όλες τις έχω αγαπήσει. Όλες οι δουλειές
που έχω κάνει θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου. Δεν γίνεται ο ηθοποιός
να μην αγαπήσει πάρα πολύ αυτό που κάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved