Χρήστος Νέζος: «Σήμερα οι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να παίρνουν συνεντεύξεις από τηλεμαϊντανούς»
Media

Χρήστος Νέζος: «Σήμερα οι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να παίρνουν συνεντεύξεις από τηλεμαϊντανούς»

Ήταν το 1991 όταν ο Χρήστος Νέζος ξεκίνησε τα πρώτα τηλεοπτικά βήματά του. Τι θυμάται;

«Τις ιστορικές προσωπικότητες που είχα την τύχη να γνωρίσω. Ξέρεις ότι έχω πάρει συνέντευξη από τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Μελίνα Μερκούρη; Έβγαλα από το "Μακεδονία Παλλάς" την Αλίκη Βουγιουκλάκη τρεις μέρες πριν διαγνωστεί η ασθένειά της. Μου έλεγε ότι πονάει το στομάχι της. Ήταν η τελευταία συνέντευξή της. Σήμερα οι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να παίρνουν συνεντεύξεις από τηλεμαϊντανούς. Θυμάμαι ότι τηλεφώνησα στη Διδώ Σωτηρίου, χωρίς να τη γνωρίζω, και την παρακάλεσα να βγει στην εκπομπή να τη γνωρίσει ο κόσμος. Ξέρεις τι απάντησε; Αγόρι μου γλυκό, είμαι κατώτερη των περιστάσεων. Πώς θα βγω εγώ στην τηλεόραση να μιλήσω; Σήμερα το ζητούμενο είναι να σχολιάσεις ένα ρούχο, να δημιουργηθεί μια τεχνητή ένταση. Δεν υπήρχε παλιά τόση κιτρινίλα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Όταν δούλευε στην εκπομπή του Παπαδάκη, ο παρουσιαστής είχε δώσει εντολή: «Αφήστε τον Νέζο να φέρνει ό,τι θέματα θέλει». Εκεί είχε επί τέσσερα χρόνια τη δική του στήλη. «Έβγαινα με μια κάμερα στην ελληνική ύπαιθρο και χτυπούσα τις πόρτες των καθημερινών ανθρώπων. Αυτό ήταν ριάλιτι».
Ακολούθησε η συμμετοχή του στις εκπομπές της Σεμίνας Διγενή. Διέφεραν τότε οι παρουσιαστές; «Κοίτα, παλιότερα κοιτούσαν συνεχώς τα νούμερα της AGB. Ηταν κάπως στην τσίτα. Οχι ότι τώρα έχουν ηρεμήσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved