Σοφία Τσίπα: «Είναι υποκριτικό να φωνάζεις εσύ τους δημοσιογράφους και μετά να παραπονιέσαι πως δεν έχεις προσωπική ζωή»
Media

Σοφία Τσίπα: «Είναι υποκριτικό να φωνάζεις εσύ τους δημοσιογράφους και μετά να παραπονιέσαι πως δεν έχεις προσωπική ζωή»

Έξω από τα δόντια και με τον... Κόσμο ανάποδα μιλάει η Σοφία Τσίπα για τη σχέση που έχει η ίδια με τη δημοσιότητα.

Όταν ερωτάται ποια είναι η σχέση της με τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια απαντά στη real: «Νορμάλ. Δεν μπορείς να επιλέγεις να είσαι on camera και να μη θες τη δημοσιότητα. Είναι τρελό».

Πιστεύετε ότι μπορεί να διαφυλαχθεί από τα φώτα η προσωπική ζωή;

«Φυσικά και μπορείς να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή. Θεωρώ πως είναι αστείο να ισχυρίζεσαι το αντίθετο. Εσύ γνωρίζεις αυτή τη στιγμή αν έχω σχέση; Με ποιον; Αν είναι, κατά το κοινώς λεγόμενο, επώνυμος ή ανώνυμος; Γνωρίζεις ποιοι είναι οι φίλοι μου; Αν είναι επώνυμοι ή όχι; Σε ποια μέρη συχνάζω; Αν συναντήθηκα για φαγητό με κάποιον επιχειρηματία, τραγουδιστή, ηθοποιό ή με την κολλητή μου από το σχολείο; Δεν έχω ποστάρει ούτε μία φορά στο facebook και στο instagram φωτογραφίες από την κοινωνική ή προσωπική μου ζωή, έτσι ώστε να προκαλέσω. Αν ήθελα να μάθεις όλα τα παραπάνω, εύκολα θα μπορούσα να το κάνω. Δεν λέω ότι είναι κακό να προβάλλεις τη ζωή σου εάν το θέλεις. Είναι υποκριτικό, όμως, να φωνάζεις εσύ τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια να κάνεις ότι παραπονιέσαι πως δεν έχεις προσωπική ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved