Μυρτώ Κοντοβά: «Το J2US είναι ένα τίμιο τηλεοπτικό πρόγραμμα»
Media

Μυρτώ Κοντοβά: «Το J2US είναι ένα τίμιο τηλεοπτικό πρόγραμμα»

Το μετάνιωσε που συμμετέχει στο J2US η Μυρτώ Κοντοβά;

«Όχι, βέβαια. Το «J2US» είναι ένα τίμιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που οργανώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και με ζητήματα που απασχολούσαν την παραγωγή για να βγει το σόου στην ώρα του. Επίσης συνάντησα μερικά παιδιά που συμπάθησα τρομερά» τόνισε στο Hello.
-Τι θα έκανες διαφορετικά εάν είχες αναλάβει συνολικά την καλλιτεχνική επιμέλεια του σόου;
«Δεν έχει σημασία να το πω αυτή τη στιγμή. Πάντως οπωσδήποτε θα έπαιζε ζωντανή μπάντα και θα είχαμε φωνητικά on stage.»
- Τι ιδιαιτερότητες έχει αυτό το σόου ως προς την επιλογή των τραγουδιών;
«Ότι διαγωνίζονται άνθρωποι που δεν τραγουδάνε, ζευγάρια που μπορεί να είναι άσχετα μεταξύ τους, άλλοι που δεν μιλάνε καλά αγγλικά και άλλοι με πολύ συγκεκριμένες «ταυτότητες». Παρ' όλα αυτά, η βασική μου σκέψη ήταν να πειραματιστώ με τις φωνές τους σε τραγούδια που να μη φαίνονται στα μέτρα τους, αλλά στην πραγματικότητα να είναι! Όταν για παράδειγμα ξεδίπλωσε αυτήν τη φωνή ο Στέλιος (σ.σ. Διονυσίου), σκέφτηκα ότι θέλω να πει από Τομ Γουέιτς μέχρι το «Django»! Αυτό θα πει ανατροπή, όχι να βάλεις την Κατερίνα Στανίση να τραγουδήσει Demy ή ένα είδος που δεν την αφορά, μόνο και μόνο επειδή το παίζουν τα ραδιόφωνα.»
-Η ανατροπή όμως λειτουργεί πάντα;
«Ναι, αρκεί να έχεις το χρόνο, το υλικό και τη φαντασία. Στην τηλεόραση, το πρώτο και το τρίτο παίζουν δύσκολα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν για μένα μαγικές στιγμές μέσα στο παιγνίδι όπως η διασκευή του I put a spell on you από τον Ιβάν και την Έλενα, η «Μισιρλού» από την Αντιγόνη και τον Δημήτρη, το «Besame Mucho» από τον Στέλιο και τη Χριστίνα. Ειδικά το «I put a spell on you» το θεώρησα προσωπικό στοίχημα γιατί όλοι είχαν σοβαρές αντιρρήσεις. Γι' αυτό και στο «Just» με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να ακούσω τον Στέλιο Διονυσίου να τραγουδά το «Besame Mucho», παρά Παντελίδη. Μπορεί να έβαζα Πντελίδη, όπως έβαλα και Πάολα, αλλά θα το έδινα σε κάποιον που δεν περιμένει το κοινό ότι θα πει ένα τέτοιο τραγούδι.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved