Τι θα δούμε στο «Έτσι απλά»;
Media

Τι θα δούμε στο «Έτσι απλά»;

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές.

Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας... «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation Αrtist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ' όλα νόστιμα.

Αύριο Κυριακή στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στις γρήγορες και εύκολες λύσεις διακόσμησης. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου μας δείχνουν πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό ράφι με ένα κομμάτι ξύλου και δύο ζώνες, ιδιαίτερα κηροπήγια με παξιμάδια, αλλά και ευφάνταστες κρεμάστρες για παπούτσια. Επίσης, μεταμορφώνουν με μανό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και δημιουργούν ένα έξυπνο ξεβαφτικό νυχιών. Τέλος, ο Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει αβγά με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Καλεσμένος της εκπομπής ο μόλις 20χρονος φωτογράφος και designer Σωτήρης Τρέχας.
Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved