Ποιος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» έπαιξε σε ταινία με τον Σον Κόνερι;
Media

Ποιος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» έπαιξε σε ταινία με τον Σον Κόνερι;

Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» έχει παίξει σε ταινία με τον Σον Κόνερι πριν μερικά χρόνια.


Ο λόγος για τον Γιώργο Ζένιο ή τον τηλεοπτικό Διαμαντή της σειράς «Μπρούσκο» που μίλησε στο περιοδικό «Omikron» για τη ζωή και τη καριέρα του.

Είχατε φύγει μικρός από την Κύπρο;

Στα 7 μου φύγαμε οικογενειακώς. Επέστρεψα λοιπόν, πήγα στο Βαρώσι και είδα μια καταπληκτική πόλη. Γυμνόστηθες στην παραλία, ωραία ξενοδοχεία, ωραία μαγαζιά. Τότε έμενα με τη θεία μου στη Λεμεσό και με ζήτησαν από το ΡΙΚ να πάω για μια σειρά. Ούτε που ήξερα τι ήταν το ΡΙΚ ή πού ήταν. Πηγαίνοντας μου έκαναν πρόταση για το πρώτο Πανελλήνιο σίριαλ, για 6 επεισόδια. Επειδή θα ήμουν Κύπρο για τόσο διάστημα δέχτηκα. Τα 6 επεισόδια έγιναν 12, τα 12 έγιναν 18, τα 18... 21. Έτσι πέρασαν 6 μήνες.

Και το Λονδίνο;

Η ατζέντισσα μου φώναζε να επιστρέψω. Το ίδιο και ο πατέρας μου. Μου άρεσε όμως εδώ. Από οικονομικής πλευράς, σίγουρα δεν ήταν το ίδιο, εκεί έβγαζα πολλά λεφτά.

Τι αγοράσατε με τα πρώτα χρήματα που κερδίσατε;

Από την ταινία με τον Sean Connery, αγόρασα ένα 3ώροφο σπίτι για 10.000 λίρες. Το κασέ μου ήταν 5 χιλιάδες λίρες ημερησίως, είχα πάει στη Μαγιόρκα για 7 μέρες και κέρδισα πολλά. Όταν όμως είσαι απογοητευμένος και δη ερωτικά και είσαι μικρός, θες να αλλάξεις παραστάσεις. Ήμουν πικραμένος μετά το χωρισμό...

Γιατί χωρίσατε; Ήταν δική της απόφαση; Δική μου...

Το όνειρό μου ήταν να παντρευτώ μικρός, να κάνω οικογένεια. Ήθελα να μεγαλώσω με τα παιδιά μου. H Josephine, η πρώτη μου γυναίκα, είχε βγει Miss Αγγλία και δεν ήθελε παιδιά για να μη χαλάσει ο σωματότυπός της. Κάποια στιγμή βρήκα μια επιστολή από ένα νοσοκομείο που την καλούσε σε εξέταση μετά από μια έκτρωση που έκανε. Όταν τη διάβασα δεν με χωρούσαν οι τόποι.

Σας ενόχλησε;

Πήρα μια βαλίτσα, έβαλα μερικά ρούχα και έφυγα. Δεν την ξαναείδα από τότε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στην Κύπρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved