Ντίνος Σιωμόπουλος: Η γροθιά στο στομάχι από γυναίκα τηλεθεάτρια!
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: Η γροθιά στο στομάχι από γυναίκα τηλεθεάτρια!

Καθόλου εύκολη δεν είναι η δουλειά του Ντίνου Σιωμόπουλου στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη κάθε πρωί στην εκπομπή, ειδικά όταν καλείται να βοηθήσει σε προβλήματα τηλεθεατών.

Ο ίδιος, μιλώντας για την πιο δύσκολη κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί, είπε στη real: «Δεν είναι μία, αλλά πολλές, και έχουν να κάνουν με τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μία φορά, όμως, δέχθηκα «γροθιά στο στομάχι» όταν διάβασα το μήνυμα μιας τηλεθεάτριας και πραγματικά δεν ήξερα τι να απαντήσω - όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί πρακτικά δεν μπορούσα να έρθω στη θέση της και στην απελπιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Ήταν άνεργη, μεγάλωνε μόνη της τρία παιδιά και εκλιπαρούσε να βρει δουλειά για να ταΐσει τα παιδιά της. Τι απάντηση να δώσεις σε αυτή τη γυναίκα; Πώς θα την κάνεις να αρχίσει και πάλι να ελπίζει; Πώς να έρθεις στη δική της θέση όταν εσύ έχεις δουλειά και δεν αντιμετωπίζεις βιοποριστικό πρόβλημα; Πραγματικά συγκλονίστηκα».

Τι ονειρεύεσαι επαγγελματικά;

«Είμαι άνθρωπος που πάντα κυνηγάω να γίνω καλύτερος με ό,τι και αν ασχοληθώ, είτε αυτό είναι δουλειά είτε κάποιο άθλημα. Έχω μία θεωρία: Όταν κάνεις τη δουλειά σου σωστά, με γνώμονα το ήθος, την εντιμότητα και την αντικειμενικότητα, νομίζω πως ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί, κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί, γιατί ουσιαστικά ακολουθείται η φυσική ροή των πραγμάτων. Μέχρι στιγμής, τα όνειρα που έχω κάνει στον επαγγελματικό τομέα έχουν πραγματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Για το τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά τις αρχές που σας περιέγραψα παραπάνω δεν τις αλλάζω και δεν τις διαπραγματεύομαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved