Ντίνος Σιωμόπουλος: «Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον του βάζει εμπόδια»
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον του βάζει εμπόδια»

Τη δική του άποψη για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας δημοσιογράφος αλλά και τι σημαίνουν για τον ίδιο τα νούμερα τηλεθέασης αποκαλύπτει ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Μιλώντας για την τηλεθέαση, ο δημοσιογράφος λέει στη real: «Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση και σας πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα, αλήθεια δεν λέει. Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να καθορίζουν τα νούμερα τηλεθέασης την ποιότητα μιας εκπομπής και -το πιο βασικό- να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα σου. Ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να κάνει «εκπτώσεις» σε αυτά που θεωρεί εκείνος σωστά, μόνο και μόνο για να «τσιμπήσει» μερικές μονάδες τηλεθέασης».

Τι ρόλο παίζουν οι δημόσιες σχέσεις;

«Όποιος δημοσιογράφος πιστεύει ότι θα πάει μπροστά κάνοντας μόνο δημόσιες σχέσεις μάλλον έχει διαλέξει λάθος επάγγελμα. Ο δημοσιογράφος θα πρέπει να συνομιλεί με πολύ κόσμο, να αντλεί πληροφόρηση από πολλές και διαφορετικές πηγές και να είναι έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον του βάζει εμπόδια. Άλλο να είσαι κοινωνικός και άλλο να είσαι δημοσιοσχεσίτης. Εγώ προσωπικά διατηρώ ίσες αποστάσεις από όλους, για να μπορώ να παρουσιάζω το ρεπορτάζ μου με αντικειμενικότητα και χωρίς παρωπίδες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved