«Όλα για την Υγεία mou»: Ομορφιά με ή χωρίς νυστέρι
Media

«Όλα για την Υγεία mou»: Ομορφιά με ή χωρίς νυστέρι

Παρότι πολλοί λένε ότι είναι υποκειμενική, η ομορφιά αποτελεί το ζητούμενο για πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες τα τελευταία χρόνια.

Η επιστήμη και η τεχνολογία δίνουν τη δυνατότητα να διορθώσουμε την εμφάνιση του προσώπου και του σώματός μας και πολλοί άνθρωποι το κάνουν πλέον χωρίς ενοχές. Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, το 95% των γυναικών αναγνωρίζει ατέλειες στο πρόσωπο ή το σώμα, οι οποίες επηρεάζουν την ψυχολογία τους. Οι πλαστικές επεμβάσεις σε άνδρες αυξήθηκαν κατά 20% πέρυσι στην Ευρώπη, ενώ οι άνθρωποι που προσπαθούν να διορθώσουν ατέλειες με ή χωρίς νυστέρι είναι ηλικίας 30-50 ετών.
Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που μεταδίδεται το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 στις 17.40 από το MEGA, παρουσιάζει όλα τα νεότερα δεδομένα της επιστήμης στον τομέα της ομορφιάς. Δερματολόγοι εξηγούν γιατί η γήρανση της επιδερμίδας ξεκινά από την δεύτερη δεκαετία της ζωής μας και μιλούν για τα «πρωτόκολλα αντιγήρανσης» που πρέπει να ξεκινούν από νεαρή ηλικία. Παράλληλα, αναφέρονται στην αποτελεσματικότητα των κρεμών, των πίλινγκς, των ραδιοσυχνοτήτων, της μεσοθεραπείας, των ενέσεων για τις ρυτίδες και του υαλουρονικού οξέος. Πλαστικοί χειρουργοί μιλούν για τις συχνότερες επεμβάσεις που γίνονται σε άνδρες και γυναίκες και την αποτελεσματικότητά τους, ενώ αναφέρονται και σε ακραίες επεμβάσεις που τείνουν να γίνουν «μόδα» τα τελευταία χρόνια. Μια επαγγελματίας μακιγιέζ, η οποία δίνει πρακτικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τις γυναίκες να φαίνονται νεότερες με τη βοήθεια του μακιγιάζ, καθώς και μια θεραπεύτρια rejuvanve, η οποία δείχνει πώς γίνεται και πώς συμβάλλει στην αντιγήρανση του δέρματος το rejuvance, μια μέθοδος «φυσικού λίφτινγκ». Επίσης, ψυχολόγος μιλά για τους παράγοντες που καθορίζουν την ομορφιά σήμερα αλλά και για τις προσδοκίες που αρκετές φορές δεν ευοδώνονται με μια πλαστική επέμβαση. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην γιόγκα προσώπου, στους επεμβατικούς ή μη τρόπους που δίνουν λύση στο πρόβλημα των ραγάδων, αλλά και στις λύσεις που προσφέρει σήμερα η πλαστική χειρουργική για τρεις «δύσκολες» περιοχές: τον λαιμό, το προγούλι και το πιγούνι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved