Έρρικα Μπρόγιερ: «Είχαν συμβεί πολλά πίσω από τις κάμερες και την αυλαία»
Media

Έρρικα Μπρόγιερ: «Είχαν συμβεί πολλά πίσω από τις κάμερες και την αυλαία»

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω η Έρρικα Μπρόγιερ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε άγνωστα περιστατικά, κυρίως ευτράπελα, που συνέβησαν είτε σε θεατρικές παραστάσεις είτε στον κινηματογράφο.

«Είχαν συμβεί πολλά πίσω από τις κάμερες και την αυλαία. Θυμάμαι πως με τους συναδέλφους μου, με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί, τους αγαπούσα και μ' αγαπούσαν, υπήρχε αλληλοσεβασμός» λέει σε καθημερινή εφημερίδα και συνεχίζει:
«Όσο για τα απρόοπτα; Είχαμε πολλά, ειδικά όταν εμφανιζόμουν με την αδερφή μου, τη Μαργαρίτα. Σε ένα από όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής μας σε μια ταινία, έπρεπε να φύγουμε από το πλάνο για... μισό δευτερόλεπτο, να βγάλουμε τις φούστες μας και να μπούμε ξανά. Της αδερφής μου όμως δεν της βγήκε η φούστα, είχε κολλήσει και τελικά δεν εμφανίστηκε με το κορμάκι που φορούσε από μέσα».
Ομως τα... παράξενα περιστατικά του διδύμου δεν σταματούν εδώ. «Μια άλλη φορά χορεύαμε μαζί. Εγώ φορούσα άσπρο φόρεμα και η Μαργαρίτα, επειδή ήταν η "σκιά" μου, φορούσε μαύρο. Ανοίγει η αυλαία και τελευταία στιγμή τής έχει σπάσει το λουράκι στο παπούτσι. Ξεκινάμε να χορεύουμε και η «σκιά" μου έτρεχε από πίσω μου... κουτσή. Γέλασαν ο μαέστρος, ο κόσμος και οι συντελεστές, και έκλεισε η αυλαία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved