Ορέστης Τρίκας: Υπάρχουν συνάδελφοι με τους οποίους θα κρατήσει επαφή και εκτός δουλειάς;
Media

Ορέστης Τρίκας: Υπάρχουν συνάδελφοι με τους οποίους θα κρατήσει επαφή και εκτός δουλειάς;

Υπάρχουν συνάδελφοι με τους οποίους θα κρατήσει επαφή και εκτός δουλειάς ο Ορέστης Τρίκας;

«Βέβαια! Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Λίλη Τσεσματζόγλου είναι κάποιοι από αυτούς. Δεθήκαμε πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Για δέκα και πλέον ώρες καθημερινά ήμασταν μαζί και ήρθαμε αρκετά κοντά» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Τα «Κλεμμένα όνειρα» θα συνεχιστούν. Υπάρχει θέση στην επόμενη σεζόν για τον Ρώσο ή θα κάνεις κάτι άλλο;
«Η αλήθεια είναι ότι είχα κλείσει μια δουλειά στο θέατρο που θα με απασχολούσε τα πρωινά, αλλά νομίζω ότι τα βρήκαμε και ο Ρώσος θα συνεχίσει να είναι στα «Κλεμμένα όνειρα». Φτιάξαμε έτσι το πρόγραμμα, ώστε να ολοκληρωθεί ο ρόλος του κανονικά και τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε γυρίσματα.»
-Έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τι νιώθει για τη Χρύσα και τη Σάννυ;
«Ο Ρώσος, έπειτα από όλο αυτό που έγινε με τη Σάννυ, θα καταλάβει ότι τη Χρύσα δεν την ξεπέρασε ποτέ αυτή ήταν ο πρώτος και ο μεγάλος του έρωτας. Τη Σάννυ, από την άλλη, την αγάπησε, την «ερωτεύτηκε» και είδε σε αυτήν τον άνθρωπο που μπορεί να τον στηρίξει τον γοήτευσε το γεγονός ότι ήταν πάντα εκεί όταν τη χρειαζόταν, αλλά όλο αυτό δεν ήταν έρωτας. Ήταν ένα καλυμμένο συναίσθημα, που ο Ρώσος πίστεψε ότι θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω. Τώρα, λοιπόν, που έγιναν όλα αυτά με τον Λαγό και το ατύχημα και η Σάννυ κλείστηκε στον εαυτό της και στο ποτό, θα απομακρυνθεί από κοντά της για να μην περάσει ο μικρός άλλες στενοχώριες και θα δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να ξαναδεί τη Χρύσα με άλλα μάτια. Και οι δυο τους θα ξανα¬δούν από την αρχή το μεγάλο έρωτα που έζησαν.»
-Στις διακοπές, συνήθως προτιμάς να έχεις μαζί σου μικρή παρέα ή μεγάλη;
«Εξαρτάται από τη φάση στην οποία είμαι κάθε φορά. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά και με ένα άτομο, έχω περάσει σούπερ και με μια παρέα δέκα ατόμων και το αντίθετο! Εξαρτάται από το τι έχεις ανάγκη στη δεδομένη στιγμή. Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα γίνονται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved