Μελέτη: «Δεν θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω τώρα στο Star»
Media

Μελέτη: «Δεν θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω τώρα στο Star»

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της δηλώνει πως πρότεινε στο star μια δική της ιδέα για μια νέα εκπομπή.


Μέσα σε όλα αυτά ακούστηκε πως μετακομίζεις στο ΣΚΑΪ, κάτι που ξεκαθάρισες πως δεν ισχύει. Έχεις κάποια πρόταση που συζητάς;
Έχω μια δική μου νέα πρόταση, η οποία είναι έτοιμη, την έχω γυρίσει, την έχω μοντάρει και την έχω ολοκληρώσει, για να τη δείξω στο κανάλι μου, το Star.
Έχεις δηλαδή κάνει ένα νέο πιλότο;
Ναι, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος της πράξης, όχι της θεωρίας. Αν ήμουν εγώ εργοδότης, προϊστάμενος, θα ήθελα να δω ένα δείγμα. Είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Μακάρι να αρέσει στο Star, γιατί εμένα μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, η σταθερότητα. Και άμα τα βρούμε, πολύ ευχαρίστως. Διαφορετικά, θα υποχρεωθώ να μοιραστώ την ιδέα μου και με κάποιους άλλους. Όμως, είμαι αποφασισμένη να διεκδικήσω αυτό που θέλω.
Ιδανικά, δηλαδή, δεν θέλεις να συνεχίσεις αυτό που κάνεις;
Ναι, δεν είναι άλλωστε κάτι που έχω κρύψει από το σταθμό. Για μένα αυτός ο κύκλος έπρεπε να τελειώσει το πρωί. Κάναμε μια τεράστια επιτυχία. Προς το τέλος της Πρωινής Μελέτης, εγώ ένιωθα απόλυτα ικανοποιημένη και ήθελα να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξω ένα νέο. Δεν είναι κάτι που το λέω τώρα, το έχω μοιραστεί με τους ανθρώπους που πρέπει από τότε. Απλά επειδή είμαι επαγγελματίας, έχω μια συμφωνία που έχει όρους, τους οποίους σέβομαι.

Αυτό που έχεις ετοιμάσει θυμίζει σε κάτι αυτό που κάνεις τώρα;
Καμία σχέση. Είναι κάτι που θέλω πολύ να βρει ένα τηλεοπτικό σπίτι, γιατί πραγματικά πιστεύω πως έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά, τόσο, που αν δεν βγει στην τηλεόραση, θα το βγάλω αλλού, στο Διαδίκτυο, ας πούμε.

Πηγή:People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved