Μελικέ Ιπέκ Γιαλόβα: «Πρέπει να έχεις δύναμη για να ξεπεράσεις τις άσχημες στιγμές»
Media

Μελικέ Ιπέκ Γιαλόβα: «Πρέπει να έχεις δύναμη για να ξεπεράσεις τις άσχημες στιγμές»

Στον έρωτα είναι συναισθηματική η Μελικέ Ιπέκ Γιαλόβα ή επικρατεί η λογική;

«Είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Είναι ωραίο να μπορείς να ανοίγεις τα φτερά σου. Δεν μπορείς να βγάζεις θυμό ή να προκαλείς εσκεμμένα πόνο από πρόθεση. Πρέπει να έχεις δύναμη για να ξεπεράσεις τις άσχημες στιγμές. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να μεγαλοποιούμε τα δράματα, αλλά να τα τοποθετούμε στη σωστή τους διάσταση» τόνισε στο Syper TV.
-Είναι δύσκολο για κάποιον να σας πλησιάσει;
«Μερικοί με θεωρούν σνομπ και απόμακρη, αλλά αυτό δεν ισχύει. Επειδή ενθουσιάζομαι πολύ και πιέζομαι, δίνω αυτή την εντύπωση. Όταν μπαίνω σε ένα καινούριο περιβάλλον, προσπαθώ να είμαι φιλική. Και όταν οι άνθρωποι που είναι απέναντι μου δείξουν λίγη υπομονή, θα αντιληφθούν ότι είμαι μια χαρά άνθρωπος.»
- Στα social media έχει αναφερθεί ότι «βρίσκεστε στην οθόνη μόνο εξαιτίας της εμφάνισης σας»... Πώς το σχολιάζετε;
«Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δε δίνονται ποτέ οι ευκαιρίες χαριστικά. Δουλεύω πολύ σκληρά και νιώθω όμορφα μ' αυτό που κάνω. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να διαθέτεις για να πετύχεις. Και στην τελική, θεωρώ ότι η μόνη πραγματικά όμορφη γυναίκα είναι η Χούλια Αβσάρ.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved