Αυλαία απόψε για δυο σειρές του Μεγάλου καναλιού!
Media

Αυλαία απόψε για δυο σειρές του Μεγάλου καναλιού!

Φινάλε απόψε για δυο από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega!

Ο κύκλος των σειρών «Με τα παντελόνια κάτω» και «Το σπίτι της Έμμας», κλείνει σήμερα το βράδυ με το τελευταίο τους επεισόδιο! Διαβάστε τι θα γίνει!
Το Σπίτι της Έμμας
Η 'Αννια προς το παρόν κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της απ' όλους (και από τον Αρχοντή) μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει. Η Ζωή βιώνει τις πρώτες βδομάδες της δικής της εγκυμοσύνης με παράκρουση πείνας αλλά και με ψυχολογικές μεταπτώσεις προσπαθώντας να το κρατήσει μυστικό απ' όλους πλην της Ελπίδας που είναι η πρώτη που το μαθαίνει. Ξεκινάει ένα γαϊτανάκι με μυστικά, ψέματα και υποσχέσεις που τελικά κανένας δεν κρατάει. Οι εγκυμοσύνες αποκαλύπτονται και όλοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Αποφάσεις που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. Αλλά υπάρχουν και ανοιχτοί λογαριασμοί που πρέπει να κλείσουν. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή στο σπίτι της 'Εμμας δεν θα είναι η ίδια από δω και πέρα.

Με τα παντελόνια κάτω
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα βρούμε όλους τους ήρωες πιο δυστυχισμένους από ποτέ. Ο Αντώνης ετοιμάζεται να φύγει στη Γερμανία μετανάστης. Η Σάντρα χάνει τη δουλειά της και της παίρνουν τα παιδιά. Η εφορία παίρνει το ταξί του Κώστα κι αυτός καταλήγει να πουλήσει το ένα του νεφρό. Η Λίλα αφού της πήρανε την άδεια της δικηγόρου, ξαναπέφτει στο αλκοόλ. Η Ειρήνη, για να μπορέσει να συντηρήσει την αλκοολική μητέρα της και τον αδερφό της, τον Τάκη αναγκάζεται να πουλήσει το κορμί της. Ο Χρύσανθος μπαίνει στη φυλακή. Ο Γιώργος παρατάει την έγκυο Νέλλη. Και ο Σεραφείμ πνιγμένος απ' τα χρέη πουλάει το camping όσο - όσο... Είναι όμως στ' αλήθεια έτσι τα πράγματα στο «Παλατάκι» ή κάτι άλλο συμβαίνει που θα οδηγήσει όλους τους κατοίκους τους camping σε ένα πανηγυρικό φινάλε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved