Μαρία Μπεκατώρου για «YFSF»: «Το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλη φορά»
Media

Μαρία Μπεκατώρου για «YFSF»: «Το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλη φορά»

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πιο άνετη στο «YFSF» σε σχέση με το πρώτο.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι έχει δεθεί με τους παίκτες και πως όταν τους έλεγαν μια αρνητική κριτική έπεφτε και η ίδια ψυχολογικά. «Ο Γιάννης Σαββιδάκης ήταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα γιατί τον ξέραμε ως έναν καλλιτέχνη ήπιων τόνων. Δηλαδή εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι αυτός ο άνθρωπος θα είχε τέτοιο χιούμορ. Καιο Κώστας Δόξας ήταν από τις μεγάλες εκπλήξεις του σόου γιατί ήταν ένα παιδί που είχαμε γνωρίσει πριν από χρόνια με μία πάρα πολύ ωραία φωνή, αλλά μέσα σε αυτό το σόου απέδειξε ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο.

Τώρα, όσον αφορά τον Λευτέρη, ήξερα από την αρχή τι σπουδαίο ταλέντο είναι. Νομίζω ότι κατάφερε μέσα από το «ΥΡ5Ρ» να τον μάθει και μια μερίδα του κόσμου που ίσως να μη γνώριζε πόσο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι. Τον Παντελή τον θαύμαζα χρόνια τώρα, τον εκτιμώ πολύ και γνώριζα και το ταλέντο του. θεωρώ πως στον συγκεκριμένο άνθρωπο το σόου του έκανε καλό γιατί τον είδαμε και σε μεταμορφώσεις που ποτέ δεν τον είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να κάνει», εξήγησε στο mytv και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί πάρα πολύ με τους παίκτες και τα συναισθήματα μου πάντα αλλάζουν με τη δική τους ψυχολογία. Όταν οι καλλιτέχνες πέφτουν ακούγοντας μία αυστηρή κριτική, αυτόματα κάπως έτσι νιώθω και εγώ. Αλλά αυτή είναι η δουλειά της κριτικής επιτροπής. Οπότε και εγώ αλλά και εκείνοι το σέβονται αυτό και πολλές φορές η κριτική τους έχει κάνει και καλό ώστε να διορθώσουν κάποια πράγματα. Ναι, το ευχαριστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλη φορά με λιγότερο βάρος. Ήμουν πιο σίγουρη με τη ροή της εκπομπής και βέβαια με βοήθησαν πάρα πολύ και οι παίκτες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved