Ελένη Ράντου: «Όταν βλέπω το «Κωνσταντίνου και Ελένης» το νοσταλγώ»
Media

Ελένη Ράντου: «Όταν βλέπω το «Κωνσταντίνου και Ελένης» το νοσταλγώ»

Για τη νοσταλγία που νιώθει όταν βλέπει το... θρυλικό πλέον «Κωνσταντίνου και Ελένης», για την πολιτική της σαν άνθρωπο, αλλά και για τη συχνότητα με την οποία εμφανίζεται στην τηλεόραση, μιλάει η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός μιλώντας για την πολιτική που ακολουθεί στη ζωή της, αποκαλύπτει στη real: «Ειλικρίνεια και συνέπεια. Είμαι τόσο ψυχαναγκαστικός άνθρωπος και αναγκαστικά είμαι τόσο συνεπής σε τόσο ασυνεπείς καιρούς, που ώρες-ώρες μου έρχεται τρέλα»!

Έχεις καιρό να κάνεις τηλεόραση. Σου έλειψε;

«Πόσος καιρός; Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω. Ακόμα και στις «χρυσές» εποχές έκανα τηλεόραση κάθε 4 με 5 χρόνια. Όχι, δεν μου έχει λείψει ακόμα. Τον τελευταίο καιρό συλλαμβάνω τον εαυτό μου να περνούν εβδομάδες χωρίς να την ανοίγω καν».

«Υπάρχεις» πάντα σε αυτή, όμως, με τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Τη βλέπεις ξανά αν τύχει;
«Καμιά φορά, όχι συχνά. Κάθε φορά με συγκινεί η αγνότητα που είχαμε. Είναι ένα κομμάτι μου αγνό, που έχει αποτυπωθεί εκεί. Όταν το βλέπω, δεν σου κρύβω, το νοσταλγώ».

Είχε γραφτεί ότι υπήρχε η σκέψη να γίνει ένα ριμέικ με τους ήρωες στο σήμερα. Θα σε αφορούσε;

«Δεν υπήρχε ποτέ αυτή η σκέψη. Ήταν δημιούργημα των περιοδικών. Μπορεί και των καναλιών. Θα το έβρισκα ιερόσυλο. Νομίζω και ο Χάρης το ίδιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved