Ουγγαρέζος: «Τη Ζέτα τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης»
Media

Ουγγαρέζος: «Τη Ζέτα τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης»

Ο Δημήτρης Oυγγαρέζος απαντάς στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια;

«Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί θεωρώ δυσοίωνο, άστοχο και άκυρο να μιλάμε για διάδοχη κατάσταση όταν υπάρχει ήδη πρωινό στον αέρα. Τη Ζέτα τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Κρίνοντας από την αλματώδη εξέλιξή της, θα την έβαζα στο top 3 των καλύτερων Ελληνίδων παρουσιαστριών της τηλεόρασης γενικά. Είναι ακομπλεξάριστη, όμορφη, νέα. Δεν την έχει ψωνίσει, δεν ψάχνεται για μανούρες. Έχω "ψαρώσει" απίστευτα μαζί της» είπε στο περιοδικό Like.

Αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στο «Πρωινό mou» και την παρουσίαση δικής του εκπομπής, τι θα επέλεγε; «Την ομάδα του πρωινού ένα χρόνο πριν επέλεξε να τη στηρίξω, οπότε θα ήταν ασυνεπές από μέρους μου να την εγκαταλείψω στη συνέχεια. Θα με κατηγορούσαν ότι κοίταξα την πάρτη μου και δεν το ήθελα για κανένα λόγο αυτό. Πιστεύω ότι η τηλεόραση είναι θέμα ομάδας. Δεν υπάρχουν πια επικεφαλείς παρουσιαστές. Θα ήθελα να ήμουν εγώ ο συντονιστής μιας εκπομπής, αλλά δεν το βάζω και καημό, ούτε θέλω να εκβιάσω καταστάσεις. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Θεωρώ, πάντως, ότι καλύπτω καλά τις προϋποθέσεις για να μου εμπιστευτούν μια δική μου εκπομπή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved