To Game of thrones θα έχει άρωμα… Ελλάδας
Media

To Game of thrones θα έχει άρωμα… Ελλάδας

Γυρίσματα στην Ελλάδα θα κάνει η παγκόσμια σειρά φαινόμενο, Game of thones που καταρρίπτει κάθε φορά ένα ένα τα ρεκόρ σε τηλεθέαση, αλλά και επιτυχίες.

Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά έως τώρα του αμερικανικού καναλιού HBO, αλλά και μάλιστα μια από τις πιο πολυσυζητημένες παγκοσμίως. Όσοι έχουν δει έστω και ένα επεισόδιο από τις τέσσερις σεζόν που έχουν προβληθεί έως τώρα θα ξέρουν σίγουρα πως πρόκειται για μια σειρά με εντυπωσιακά σκηνικά που... κόβουν την ανάσα πολλές φορές.
Οι πιο φανατικοί σίγουρα θα θυμούνται την σκηνή με τον νάνο Τίριον να βρίσκεται στο χείλος του χάους, στην πιο ψηλή κόχη του κάστρου του Vale και πίσω του να διακρίνονται ολοκάθαρα οι βράχοι των Μετεώρων. Οι σκηνές μπορεί να γυρίστηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία, όμως το ψηφιακό ντεκόρ στο φόντο είναι... ελληνικό.
Μετά τα Μετέωρα, και η Ικαρία είναι υποψήφια στο να εμφανιστεί στην σειρά. Τα φυσικά της τοπία και η ομορφιά της είναι πολύ πιθανόν να... ντύσουν μελλοντικές σκηνές του Game Of Thrones.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα γίνουν γυρίσματα στην Ελλάδα. Η ομάδα από την παραγωγή του «Game of Thrones» βρέθηκε στο νησί για να φωτογραφίσει το Κάστρο του Κοσκινά, το ευρύτερο τοπίο και μνημεία της Ικαρίας, όπως το βραχώδες ακρωτήριο Δράκανο, εκεί όπου δεσπόζει ο ομώνυμος Πύργος. Τα φυσικά αυτά τοπία φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθούν για την απεικόνιση του Dorne, μια περιοχή που για πρώτη φορά θα δουν οι τηλεθεατές και που είναι νότια, ζεστή και άγονη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved