Ο Στέλιος Καλαθάς στο «Πάμε πακέτο»
Media

Ο Στέλιος Καλαθάς στο «Πάμε πακέτο»

Δύο δυνατές ιστορίες ζωής ξεδιπλώνουν τα τελευταία πακέτα της σεζόν. Σήμερα, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ζήσουμε μαζί έντονες στιγμές συγκίνησης.

Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς. Έρχεται να ανοίξει το πακέτο του γεμάτος αγωνία και δηλώνει στην Βίκυ Χατζηβασιλείου πως δεν θα ήθελε να συμβεί καμία ανατροπή στη ζωή του ανοίγοντας αυτό το πακέτο. Γιατί θα νιώσει αμήχανος, όταν αντιληφθεί από πού προέρχεται το πακέτο;

Το τελευταίο πακέτο της σεζόν θα αποκαλύψει τη συγκλονιστική ιστορία ζωής μιας γυναίκας που αναζητά τα ίχνη της βιολογικής μητέρας του παιδιού της. Έπειτα από συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες να τεκνοποιήσουν, η Ευγενία με τον σύζυγό της, κατέφυγαν στη λύση της υιοθεσίας. Το μωρό που υιοθέτησαν ήταν μόλις δύο ημερών και είχε δοθεί για υιοθεσία από την τότε ανήλικη μητέρα του. Η Ευγενία ένιωσε από την πρώτη στιγμή αυτό το μωρό ως δικό της. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών της υιοθεσίας, όμως, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην αποστολέα ότι το παιδί πάσχει από νοητική υστέρηση κι ότι μπορούσε να διακόψει τη διαδικασία, εάν το επιθυμούσε. Ωστόσο, η Ευγενία δεν δίστασε καθόλου και αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία με ακόμη μεγαλύτερη θέληση. Εδώ και 40 χρόνια, φροντίζει για το παιδί της και κάνει τα πάντα ώστε να μην του λείψει κάτι. Τα τελευταία δύο χρόνια, όμως, η Ευγενία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει μείνει τελείως μόνη, αφού ο σύζυγος της έχει φύγει από τη ζωή. Μέσω της εκπομπής, εύχεται να βρει τη βιολογική οικογένεια του παιδιού της καθώς αγωνιά για το τι θα απογίνει όταν εκείνη δεν θα είναι ικανή να το φροντίσει. Ελπίζει η μητέρα του να το δεχτεί και να το αγκαλιάσει. Ποια θα είναι η εξέλιξη; Μια ιστορία ζωής που θα μας συγκινήσει και θα μας ξαφνιάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved