Καθημερινή εκπομπή για την Ζέτα Μακρυπούλια
Media

Καθημερινή εκπομπή για την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε το μεγάλο ναι και από την επόμενη σεζόν θα έχει την δική της καθημερινή εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Mega.

Η εκπομπή θα βγαίνει το πιθανότερο στις 4 και θα τελειώνει λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Θα είναι όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Secret, ένα μαγκαζίνο ποικίλης ύλης. Μαζί της θα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπως όλα δείχνουν
Ετσι η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια θα είναι περισσότερο lifestyle, μέσω της οποίας, πλέον, θα γίνεται και η προώθηση του συνολικού προγράμματος του σταθμού, με καλεσμένους, συνεντεύξεις, μαγειρική, trends, μόδα, χιούμορ, ιατρικά θέματα, προτάσεις και gadgets.
Το «Meg Life» -το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα, με τη δομή του, τις εκπομπές τύπου «πρωινή ζώνη», όπως αυτή της Ελένης Μενεγάκη, που ωστόσο μεταδίδεται το μεσημέρι- θα έχει ως «σημείο αναφοράς» το άκρως επιτυχημένο σόου της Ελεν Ντε Τζένερις, το που παραμένει πρώτο σε τηλεθέαση στις ΗΠΑ τις τελευταίες 11 τηλεοπτικές σεζόν. Όπως και η ντε Τζένερις, έτσι και η Μακρυπούλια, έχοντας πίσω της μια επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική αλλά και στην παρουσίαση μεγάλων τηλεοπτικών σόου, μπορεί να στηρίξει μια «προσωποκεντρική» εκπομπή, με ζωντανό κοινό και ποικιλία στη θεματολογία, που ευελπιστεί να φέρει τα «πάνω κάτω» στη «ραχοκοκαλιά» του καθημερινού τηλεοπτικού προγράμματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved