Χριστίνα Πολίτη: Η γεύση που της άφησε το J2US και το τηλεοπτικό της μέλλον
Media

Χριστίνα Πολίτη: Η γεύση που της άφησε το J2US και το τηλεοπτικό της μέλλον

Αλήθεια, τι γεύση άφησε στη Χριστίνα Πολίτη η συμμετοχή της στο Just the two of Us και τι έχει αποκομίσει από αυτή την εμπειρία της; Επίσης, κατά πόσο την ενδιαφέρει ένα μέλλον γεμάτο τηλεόραση; Η ίδια απαντά σε όλα...

Φέτος συμμετείχες στο J2US. Τι αποκόμισες από αυτή σου την εμπειρία;
«Περισσότερη άνεση με τον φακό -ειλικρινά απορώ πώς το έκανα αυτό- και καινούργιους φίλους. Επίσης, επανέκτησα την εμπιστοσύνη μου στην τηλεόραση. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί ποτέ με τόσο συμπαθητικό και αξιόλογο κόσμο».

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι κάτι που σε ενδιαφέρει ή τη βλέπεις απλά ως ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες;
«Φυσικά και με ενδιαφέρει, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Εδώ δεν καιγόμουν την εποχή που πλήρωνε και συγκλονιστικούς μισθούς. Οι εμφανίσεις στην τηλεόραση είναι μεγάλο boost όταν έχεις δικό σου σάιτ. Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν είχα προτάσεις που να με εξιτάρουν και ό,τι έκανα δεν απαιτούσε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, άρα λειτουργούσε σαν διάλειμμα. Το Just the 2 of Us νιώθω σαν να μου άνοιξε ένα παράθυρο με φρέσκο αέρα».

Σου έχουν κάνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις για του χρόνου;

«Ναι, και είμαι σε συζητήσεις. Ζυγίζω τα πράγματα με τα υπέρ και τα κατά τους και έχει ο Θεός».

Θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις δική σου εκπομπή; Και αν ναι, με τι αντικείμενο;

«Ναι, και με ένα ή μία ικανή συμπαρουσιάστρια, ακόμα καλύτερα. Εκπομπή με συνεντεύξεις ή κάτι αυθόρμητο, αλλά πάντα ενδιαφέρον. Δεν χρειάζομαι ακουστικό να μου υπαγορεύει τι θα συζητήσω με έναν άνθρωπο. Όπως και δεν θέλω να βγαίνω και να σχολιάζω ανούσια πράγματα».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved