Ναταλία Δραγούμη: Το μέλλον της εκπομπής της, οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις
Media

Ναταλία Δραγούμη: Το μέλλον της εκπομπής της, οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις

Χαρούμενη που κατάφερε να οδηγήσει τη δική της εκπομπή στην επιτυχία δηλώνει η Ναταλία Δραγούμη.

Η ηθοποιός, ερωτώμενη αν σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι, αποκαλύπτει στη real: «Είμαστε σε συζητήσεις. Θεωρώ πως έχει πάει καλά, είμαι ευχαριστημένη, πιστεύω πως και το κανάλι είναι. Αλλά και εδώ να κλείσει θα ήμουν χαρούμενη και υπερήφανη γιατί βγήκε αυτό που θέλαμε. Βγήκε όπως την είχα ονειρευτεί».

Είστε ηθοποιός, αυτό σας έκανε να έχετε έξτρα απαιτήσεις στα γυρίσματα;
«Ναι. Οταν λέω απαιτήσεις, εννοώ πως όλη η ομάδα ήξερε τι πάμε να κάνουμε. Φυσικά και θέλουμε ωραία πλάνα και αισθητική. Υπήρχε το κινηματογραφικό στοιχείο γιατί όλα τα άτομα ήταν επιλεγμένα από τον συγκεκριμένο χώρο».

Σας δυσκόλεψε κάποιος από τους καλεσμένους σας;

«Οχι! Το μόνο που με έχει δυσκολέψει είναι τα ωράριά τους. Και τα ωράριά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια για να είναι αυτή η κυρίως ασχολία μου. Έχω κι εγώ βαρύ πρόγραμμα. Και επειδή οι καλεσμένοι που είναι πρώτης γραμμής έχουν και εκείνοι βαρύ πρόγραμμα, γίνεται δύσκολο».

Ενώ δουλεύετε ως ηθοποιός, φλερτάρετε πάντα με την τηλεόραση. Την αγαπάτε εξίσου;

«Η παρουσίαση μιας εκπομπής μού άρεσε πάντα και δεν θεωρώ πως είναι «μακριά» από έναν ηθοποιό. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν εάν παρουσίαζα σε ένα στούντιο, αλλά η παρουσίαση με την έννοια της συζήτησης με ενδιαφέρει και ως άνθρωπο, άσχετα από τις κάμερες. Γενικά όταν συναντάω ανθρώπους, τους κάνω ερωτήσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved