Ο «Εζέλ» την έπεσε στην γυναίκα του «Σουλεϊμάν»
Media

Ο «Εζέλ» την έπεσε στην γυναίκα του «Σουλεϊμάν»

Ο γάμος της Μπεργκιουζάρ Κορέλ και του Χαλίτ Εργκέντς κινδύνεψε σοβαρά να τιναχτεί στον αέρα! Ο λόγος; Ένα τρίτο πρόσωπο που προσπάθησε να μπει ανάμεσά τους.

Ο Κενάν Ιμιαρτζάγλου η αλλιώς... «Έζέλ» λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον σύζυγο της ηθοποιού εξαιτίας του έντονου και επίμονου φλερτ του προς εκείνη. Η Κορέλ και ο Ιμιρζαλίογλου πρωταγωνιστούν στην σειρά Karadayi και εκεί όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Τουρκία άναψε το πάθος του για εκείνη.
Σε ένα από τα γυρίσματα που έγιναν πριν από λίγο καιρό έγιναν όλα... με τον Κενάν να μην μπορεί να συγκρατήσει άλλο το πάθος του για την Κορέλ. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, εκείνος δεν φάνηκε να ενοχλείται από το ότι εκείνη είναι παντρεμένη και μάλιστα φουλ ερωτευμένη με τον σύζυγο της.
Ο Χαλίτ Εργκέντς με το που τα έμαθε όλα αυτά δεν έχασε χρόνο και μέσω τρίτων μετέφερε στον Κενάν να μαζέψει τα χέρια του και τις ορέξεις του και όσο πιο μακριά γίνεται από τη γυναίκα του. Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Ειδικά όταν μετά από τα όσα έμαθε που βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό των γυρισμάτων για να πάρει τη γυναίκα του. Όσοι ήταν παρόντες στην τετ α τετ συνάντηση των δυο αντρών, περιγράφουν μια πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved