Ανδρέας Γεωργίου: «Όσο περνάει ο καιρός, έχω το ανικανοποίητο»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: «Όσο περνάει ο καιρός, έχω το ανικανοποίητο»

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις τον πρώτο χρόνο γυρισμάτων;

«Οι πολυπρόσωπες σκηνές στην Κρήτη, το πατητήρι, τα ρακοκάζανα, οι γάμοι, οι σκηνές που ο Τότσικας ήταν στο καρότσι, το μπουρίνι και το ναυάγιο της Μελίνας, τα ταξίδια στο Λονδίνο και τη Ρώμη, η γέννα της Δάφνης και πάρα πολλά άλλα. Τι να πρωτοθυμηθώ... Αλλά ξέρετε κάτι; Τη μεγαλύτερη δυσκολία που είναι και παγίδα, την κρύβουν ερμηνευτικά οι «εύκολες» σκηνές. Εκεί που νομίζεις ότι το έχεις, μπορεί τελικά να σου ξεφύγει κάτι» τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου στο 7 Μέρες tv.
-Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που βλέπεις μια σκηνή ως σκηνοθέτης;
«Συνεχώς αλλάζω, εμβαθύνω πιο πολύ στους χαρακτήρες των ανθρώπων και, όσο περνάει ο καιρός, έχω το ανικανοποίητο. Νομίζω πως γίνομαι «ψείρας» τελικά! Δυστυχώς, είμαι και συγκεντρωτικός και η μέρα εξακολουθεί να έχει μόνο 24 ώρες!»
- Κυκλοφορεί φήμη ότι για τη δεύτερη σεζόν θα κάνετε και γυρίσματα στην Ταϊλάνδη. Ισχύει;
« Επειδή πολλές φορές λόγω καιρικών συνθηκών τα σχέδια ανατρέπονται, δεν θα ήθελα να πω κάτι οριστικό πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Παρ' όλ' αυτά είναι σίγουρο πως στην αρχή του δεύτερου κύκλου θα δείτε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Μη με ρωτήσετε όμως ποιοι και γιατί θα το κάνουν, καθώς αυτό θα είναι έκπληξη.»
-Τι να περιμένουμε στη δεύτερη σεζόν σε ό,τι αφορά τον Αχιλλέα και το περιβάλλον του; «Εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, εντάσεις, μυστήριο, συγκίνηση, αποκαλύψεις κάποιων μυστικών από το παρελθόν και πολύ πολύ έρωτα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved