Dancing with the stars 5: Ποιοι θα λάβουν μέρος, οι αλλαγές και οι εκπλήξεις!
Media

Dancing with the stars 5: Ποιοι θα λάβουν μέρος, οι αλλαγές και οι εκπλήξεις!

Τον ερχόμενο Οκτώβριο η Δούκισσα Νομικού, κρατώντας σταθερά τη θέση της παρουσιάστριας στον επόμενο κύκλο του Dancing with the Stars θα παρουσιάζει στο τηλεοπτικό κοινό τους... χορευταράδες επώνυμους που θα λάβουν μέρος.

Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη μεγάλη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι χοροί και ήδη έχει κάνει κρούση σε πολλούς celebrities προκειμένου να συμμετάσχουν. Ποιοι είναι αυτοί;
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με τη Μίνα Ορφανού, τη Νικολέττα Καρρά, την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και την Νίκη Κάρτσωνα και τον Τόνι Σφήνο. Να θυμίσουμε ότι η Νικολέττα Καρρά είχε κάνει μία guest εμφάνιση στο προηγούμενο Dancing with the Stars, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και η συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο θεωρείται βέβαιη. Απομένουν βέβαια ακόμα πολλές θέσεις μέχρι να συμπληρωθεί η δωδεκάδα των επωνύμων που θα λάβουν μέρος στο σόου που ελπίζει πως θα κατακτήσει και πάλι τη μεγαλύτερη μερίδα στην πίτα της τηλεθέασης. Όσο για τους κριτές και τους υπόλοιπους συντελεστές, ακούγεται πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα είναι στο green room όπως πέρυσι αφού παίρνει μεταγραφή για Mega ενώ σε ό,τι αφορά τους κριτές, αναμένεται άλλη μία απώλεια, αυτή της Κάτιας Δανδουλάκη που σημαίνει ότι το κανάλι θα πρέπει να βρει στη θέση της μία προσωπικότητα που θα έχει απήχηση στο κοινό. Όσο για τους υπόλοιπους κριτές, σταθεροί στις θέσεις τους παραμένουν ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αλέξης Κωστάλας και η Γκαλένα Βελίκοβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved