Ο Μάνος Ελευθερίου συναντά την Έλενα Κατρίτση
Media

Ο Μάνος Ελευθερίου συναντά την Έλενα Κατρίτση

Ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου ανοίγει την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά».


Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, που πλημμυρίζει από συναισθήματα και συγκίνηση, ο Μάνος Ελευθερίου αναπολεί «τα λόγια και τα χρόνια» της ζωής του. Ταξιδεύει στην αγαπημένη του Σύρο, στα παιδικά του χρόνια, μιλά για τις όμορφες και... τις «άγριες» εικόνες που έχουν εντυπωθεί στο μυαλό του, αλλά και για τις αγαπημένες του συλλογές.
Θυμάται τις «κλειστές πόρτες» που συνάντησε πολλές φορές στη ζωή του, αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε, συνεργαζόμενος με μεγάλους συνθέτες. Μιλά για τα βιβλία του, το θέατρο, αλλά και το ερωτικό μυθιστόρημα που έχει αρχίσει να γράφει. Για τη θέση που έχει ο έρωτας της ζωής του, τα παιδιά που υπεραγαπά και γιατί λείπουν από τη δική του ζωή... για την επιλογή του να μείνει όλα τα χρόνια μέχρι που «έφυγαν» οι γονείς του στο ίδιο σπίτι.
Αναφέρεται στους φίλους, αλλά και στους εχθρούς του και στις σκληρές κριτικές που έχει δεχτεί, στις απογοητεύσεις που έχει αντιμετωπίσει. Εκμυστηρεύεται τους λόγους που τον οδήγησαν να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και την επιθυμία του να καεί η σωρός του.
Ο μεγάλος δημιουργός Μάνος Ελευθερίου ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής του και καθηλώνει με την ειλικρίνεια και την απλότητά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved