Στον Alpha το 11ο Grand Prix στην Ουγγαρία!
Media

Στον Alpha το 11ο Grand Prix στην Ουγγαρία!

Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι πιο μάχιμοι από ποτέ, το γκάζι στο τέρμα και φύγαμε για το 11ο Grand Prix της φετινής χρονιάς.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή και χωρίς ανάσα, σήμερα στο καυτό Ουγγαρόρινγκ. Μετά τον θρίαμβο του Νίκο Ρόσμπεργκ στο Χόκενχαϊμ, που διεύρυνε το προβάδισμά του στη βαθμολογική κατάταξη στους 14 βαθμούς, η αγωνία και το πάθος των ομάδων εντείνεται. Φαβορί για το Grand Prix της Ουγγαρίας θεωρείται ο Χάμιλτον, ο οποίος έχει νικήσει σε τέσσερις από τους επτά αγώνες που έχει πραγματοποιήσει στη συγκεκριμένη πίστα. Θα καταφέρει άραγε να το επαναλάβει;

Η απευθείας μετάδοση του GP Ουγγαρόρινγκ θα ξεκινήσει στις 15:00. Μια ώρα νωρίτερα, στην αντίστροφη μέτρηση "F1 Countdown" μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία για τη Formula 1 και το αυτοκίνητο. Ο Χάμιλτον και ο Ρόσμπεργκ μάς προτρέπουν να φοράμε ανακλαστικό γιλέκο όταν είμαστε πεζοί σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας, ενώ ο Ράικονεν το ρίχνει... στην κηπουρική. Ακόμη, η Χριστίνα Πάζιου προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Τάκη Πουρναράκη από την ξεσκέπαστη «Γερμανίδα» που του πήρε τα μυαλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved