Ναταλία Γερμανού: «Με δυσκόλεψαν οι καλεσμένοι που ήρθαν αποφασισμένοι να μιλήσουν σαν προγραμματισμένα ρομπότ»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Με δυσκόλεψαν οι καλεσμένοι που ήρθαν αποφασισμένοι να μιλήσουν σαν προγραμματισμένα ρομπότ»

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ποια ήταν η καλύτερη συνέντευξη που πήρε στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» και αν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν με την ίδια εκπομπή.

Ποια ήταν η καλύτερη συνέντευξη που θεωρείς ότι πήρες φέτος στο «Η Γερμανού ξανάρχεται» του ΑΝΤ1 και γιατί;

«Μου βάζεις πολύ δύσκολα τώρα και δεν μπορώ να επιλέξω μόνο μία. Αλλά θα κάνω την υπέρβαση και θα σου πω ότι πέρασα καταπληκτικά με την Ελένη Ράντου, την Τζένη Χειλουδάκη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους πρωταγωνιστές των ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη, γιατί, εκεί πραγματικά, ένιωσα ότι ακροβατούσα σε ένα σκοινί μίας πολύ δύσκολης τηλεοπτικής ισορροπίας. Έπρεπε να κρατήσω το μέτρο και πιστεύω ότι τα κατάφερα».

Φέτος όμως κλήθηκες να κάνεις κάτι πάρα πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι, οι περισσότεροι celebrities, δεν ανοίγονται πια και δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή -ειδικά δημόσια- επιλέγοντας τον ασφαλή δρόμο των δημοσίων σχέσεων, αποκρύπτοντας πτυχές του εαυτού τους. Ποιος σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Γενικά, οι εκπομπές των συνεντεύξεων έχουν πολλά κακά. Η δυσκολία ξεκινάει από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ψάχνεις τον καλεσμένο, μετά πρέπει να τον πείσεις να έρθει την ώρα και την ημέρα του γυρίσματος, να μπορεί κι αυτός και να είναι διατεθειμένος να μιλήσει. Μετά αναλαμβάνω εγώ να τον κάνω να "λυθεί" στο στούντιο και, η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι πάντα ευτυχές το αποτέλεσμα. Το τέλειο "έγκλημα" δεν επιτυγχάνεται πάντα. Με δυσκόλεψαν όλοι όσοι ήρθαν αποφασισμένοι να μιλήσουν μόνο σαν προγραμματισμένα ρομπότ, γι' αυτά που εκείνοι ήθελαν, χωρίς να ξεδιπλώσουν την αλήθεια τους και χωρίς να καταλάβουν ότι ο τηλεθεατής πλέον έχει βαρεθεί να ακούει τα ίδια και τα ίδια και θέλει το κάτι παραπάνω».

Του χρόνου αυτό θα ήθελες να ξανακάνεις;

«Βεβαίως και θα το ήθελα, αλλά με πολλές αλλαγές προς το καλύτερο φυσικά και πολύ βελτιωμένη. Βασικά, αυτό που με νοιάζει για την επόμενη χρονιά, είναι να έχω υγεία και να είμαι καλύτερη παρουσιάστρια, καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη σύντροφος, γιατί κάθε μέρα που περνάει θέλω να εξελίσσομαι», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town, της Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved