Ρένια Λουιζίδου: Το ξέσπασμά της για τα χρωστούμενα από το «Αμάρτημα της μητρός μου»
Media

Ρένια Λουιζίδου: Το ξέσπασμά της για τα χρωστούμενα από το «Αμάρτημα της μητρός μου»

Οργισμένη είναι η Ρένια Λουιζίδου με την έκβαση της συνεργασίας της στο σίριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου» καθώς, όπως και οι άλλοι συνάδελφοί της στο καστ, δεν έχουν πληρωθεί ακόμα για τις υπηρεσίες τους.

Όπως η ίδια εξομολογείται στη real: «Έχω πάρει ένα 20% και μου χρωστάνε το άλλο 80%! Έχουμε κινηθεί δικαστικά και ελπίζουμε να πάρουμε κάποια στιγμή τα λεφτά μας... Είναι απίστευτο όλο αυτό που γίνεται. Να κυνηγάς να πάρεις τα δεδουλευμένα σου και να τρέχεις στα δικαστήρια... Αλλά δεν θα το αφήσουμε έτσι. Δεν μπορείς να πετάξεις τόσα λεφτά, δεν μπορείς να μην τα διεκδικήσεις! Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Γι' αυτό και θέλω εχέγγυα πια πριν μπω να κάνω γύρισμα - όποιος καεί από τον χυλό, που λένε... Να μου πεις θα πάρεις τόσα, τότε και να μου το υπογράψεις αυτό, μη σε κυνηγάω και πάλι.

Σε έχει εξοργίσει η ιστορία με το «Αμάρτημα»...

«Με εξοργίζει να με κοροϊδεύουν και να κάνουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου, ενώ έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα! Δεν μπορεί να τελειώνω τα γυρίσματά μου, να είμαι υποδειγματική στη δουλειά μου, να «στα φέρνω» και μετά να μη μου σηκώνεις τα τηλέφωνα. Με κάνει «τρελή» αυτή η απαξίωση... Σεβάσου τον κόπο μου. Σεβάσου τον»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved