Θανάσης Πάτρας: «Η δουλειά μου είχε μεγάλες χαρές αλλά και πολλά στραπάτσα»
Media

Θανάσης Πάτρας: «Η δουλειά μου είχε μεγάλες χαρές αλλά και πολλά στραπάτσα»

Για τον Θανάση Πάτρα, η δουλειά στην τηλεόραση δεν έχει μόνο καλές στιγμές αλλά και πολλές απογοητεύσεις.

Όταν του ζητάται να συγκρίνει τα θετικά και τα αρνητικά της δουλειάς του και να τα βάλει σε μία ζυγαριά, ο ίδιος παραδέχεται στη real: «Είναι 50-50. Έχεις μεγάλες χαρές στη δουλειά μας, αγωνίες, προσδοκίες, εμπόδια, λύπες, χαρές, στραπάτσα. Όπως σε όλες τις δουλειές, δηλαδή. Και αυτό το πιστεύω και το λέω από μικρός, πως αυτή η δουλειά δεν έχει τίποτα λιγότερο από καμία άλλη δουλειά. Ούτε θέλω να την εξιδανικεύω, ούτε θέλω να τη δαιμονοποιώ».

Ποιο είναι το πιο μελανό σημείο των ανθρώπων που κάνουν τηλεόραση;

«Είναι ένας χώρος που έχει ματαιοδοξία, είναι ένας χώρος που έχεις ανθρώπους από πολλούς άλλους χώρους. Έχει έναν μαγνητισμό που γοητεύει και παραπλανά πολλούς. Σε κάθε δουλειά υπάρχουν καλοί και κακοί. Πάντοτε τις δουλειές τις κάνουν οι άνθρωποι ωραίες ή άσχημες».

Ποιο θεωρείς πως είναι το τηλεοπτικό σου προτέρημα;

«Θεωρώ πως έχω καλή επικοινωνία με τον κόσμο. Μιλάω μια γλώσσα που την κατανοεί. Αυτό».

Έχεις σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψεις τα Μέσα;

«Εγώ βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Πέρασα απογοητεύσεις, έκανα και άλλα πράγματα παράλληλα. Αλλά η αγορά έχει μικρύνει. Είναι δύσκολο να δραστηριοποιούμαστε σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Εάν είχα σκεφτεί σοβαρά να φύγω από αυτή τη δουλειά, θα είχα βρει μια άλλη διέξοδο και θα είχα φύγει. Για να μην έχω φύγει, κάτι με κρατάει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved