Θανάσης Πάτρας: «Μπορώ να δω και το «Πακέτο» και να κλάψω»
Media

Θανάσης Πάτρας: «Μπορώ να δω και το «Πακέτο» και να κλάψω»

Πώς φάνηκε στον Θανάση Πάτρα η τηλεόραση φέτος, τώρα που τελείωσε η σεζόν; Ο ίδιος αποκαλύπτει πως τα βλέπει όλα, κυρίως λόγω επαγγελματικής ιδιότητας και όχι επειδή είναι φανατικός της μικρής οθόνης.

Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει στη real: «Η τηλεόραση φέτος κινήθηκε στο πλαίσιο μιας σχετικής «έκπτωσης», που είναι κατανοητή, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα μπάτζετ. Έγιναν κάποια τάλεντ σόου που πήγαν αρκετά καλά. Οι εκπομπές σάτιρας τραβάνε. Παρακολουθώ τα πάντα. Από το «Πάμε πακέτο» έως το «Ράδιο Αρβύλα». Έχω δει τα πάντα από λίγο και λόγω επαγγελματικής ιδιότητας. Δεν είμαι φανατικός της τηλεόρασης. Μου αρέσουν τα σατιρικά προγράμματα, με την έννοια της αποφόρτισης, αλλά μπορώ να δω και το «Πακέτο» και να κλάψω, να ξεμπουκώσω. Για τα δεδομένα της εποχής, πάλι γίνανε αξιόλογα πράγματα. Απλά το τηλεοπτικό μοντέλο παραμένει ίδιο, δεν αλλάζει. Και είναι και προφανές γιατί δεν αλλάζει, γιατί είναι θέμα συνήθειας».

Το μοντέλο αφορά και τα πρόσωπα;

«Έχει μικρύνει η «πίτα», άρα πέφτουν οι αμοιβές. Ένας παρουσιαστής προτιμά να πάρει λιγότερα χρήματα από το να δώσει τη σκυτάλη της εκπομπής σε κάποιον νεαρό. Το ίδιο θα κάνει και ένας διευθυντής προγράμματος. Από το να πειραματιστεί με έναν καινούργιο, θα βάλει νερό στο κρασί του και θα προτιμήσει κάποιον καταξιωμένο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved