Παύλος Κοντογιαννίδης: «Το γύρισμα έχει απίστευτο ρυθμό. Γκαζώνουμε και πάμε με χίλια»
Media

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Το γύρισμα έχει απίστευτο ρυθμό. Γκαζώνουμε και πάμε με χίλια»

Οι «τρίχες» είναι μια καθαρόαιμη κωμωδία;

»Ναι, αλλά δεν πρόκειται για... χαζοκωμωδία. Έχουμε να κάνουμε με μια σειρά που έχει να πει στον κόσμο πολλά και δεν έχουμε να κάνουμε με μια σειρά που ο μοναδικός της στόχος είναι να σε κάνει να γελάσεις, ακόμα και με το ζόρι» τόνισε ο Παύλος Κοντογιαννίδης στο TV Έθνος.
-Βλέποντας τα χαρακτηριστικά «κλικ» από το πλατό, αντιλαμβάνομαι πως οίους δέκτες μας θα ζωντανέψει μια ολόκληρη συνοικία.
«Θα δείτε να ζωντανεύει μια ολόκληρη γειτονιά του Θησείου. Το πλατό μας είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Αυτό το πλατό, στα χρόνια της κρίσης, απλά «δεν υπάρχει». Και γενικότερα «δεν υπάρχει» η παραγωγή αυτής της σειράς...»
Τι εννοείτε;
«Εννοώ πως έχουμε να κάνουμε με μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή χωρίς υπερβολές. Ξεκινήσαμε γυρίσματα και τα πάντα είναι φροντισμένα στην εντέλεια.»
- Μέσα από τις «Τρίχες» θα δούμε πρώτη φορά τον Νίκο Μουτσινά ως ηθοποιό στην Τν. Ως συνεργάτης πώς είναι;
«Ο Νίκος είναι πολύ καλός ηθοποιός. Έχει φοβερό χιούμορ και ιδιαίτερο ταμπεραμέντο. Είναι από τους ηθοποιούς εκείνους που μπορούν να προσφέρουν στο γύρισμα το κάτι παραπάνω.»
-Εσείς, η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Νίκος Μουτσινάς έχετε και οι τρεις ξεχωριστό ταμπεραμέντο. Πώς είναι όταν συνυπάρχετε; Δεν αποσυντονίζεται όλο το γύρισμα;
«Οχι, δεν αποσυντονιζόμαστε καθόλου. Απλά το γύρισμα έχει απίστευτο ρυθμό. Γκαζώνουμε και πάμε με χίλια. Να σκεφτείς, είπα στον Αλέξανδρο Ρήγα ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στο τέλος θα το πάθουμε το... έμφραγμα (γέλια)!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved