Γιώργος Ασημινάκης: «Καλό θα ήταν να δώσουν ορισμένα λεφτά παραπάνω»
Media

Γιώργος Ασημινάκης: «Καλό θα ήταν να δώσουν ορισμένα λεφτά παραπάνω»

Έπειτα από είκοσι πέντε χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση ο Γιώργος Ασημινάκης, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως έχουν εισχωρήσει αρκετοί ανεπαρκείς στον τηλεοπτικό χώρο.

«Έχω δει πολλούς άσχετους μέσα στα χρόνια. Ευτυχώς, με την οικονομική κρίση, ξεκίνησε ένα ξεσκαρτάρισμα και όσοι δεν κατέχουν το σπορ μπαίνουν στο περιθώριο. Πλέον, οι παραγωγές βγαίνουν με πολύ λίγα χρήματα, στις πλάτες εκείνων των πέντε-δέκα ανθρώπων που ξέρουν καλά τηλεόραση. Αυτό, όμως, που με στενοχωρεί είναι πως οι νέοι παρουσιαστές δεν μαθαίνουν καλά τα project τους, δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και καταλήγουν να ακολουθούν κατά γράμμα αυτό που τους υποδεικνύουν από το κοντρόλ» τόνισε στο People.
Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρει για ακόμα μια χρονιά τον Γιώργο Ασημινάκη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ενώ από τον Αύγουστο ξεκινούν εντατικά κάστινγκ, προκειμένου να βγει στον αέρα το The Voice 2. «Φέτος ήταν μια καλή χρονιά και του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη. Καλό θα ήταν να δώσουν ορισμένα λεφτά παραπάνω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκείνοι που δίνουν πραγματικά το αίμα τους για τις τηλεοπτικές παραγωγές είναι οι τεχνικοί. Οι παρουσιαστές και οι συμμετέχοντες βγαίνουν, τα λένε και μετά πάνε σπίτι τους. Οι τεχνικοί, όμως, τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved