Λάτσιος-Κανάκης: Ποια μαχαίρια; Είναι φίλοι και κάνουν μαζί διακοπές!
Media

Λάτσιος-Κανάκης: Ποια μαχαίρια; Είναι φίλοι και κάνουν μαζί διακοπές!

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά τώρα τελευταία, ότι δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος δεν διατηρούν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις, όμως όχι μόνο δεν ισχύουν όλα αυτά αλλά οι δύο άντρες κάνουν για ακόμα μία χρονιά κοινές διακοπές στον Βορρά.

Πιστός στην επιλογή του όσον αφορά σης καλοκαιρινές διακοπές του, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤΙ βρέθηκε και φέτος στη βόρεια Ελλάδα, καλεσμένος του Αντώνη Κανάκη. Οι δύο φίλοι απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και βραδιές στο κλαμπ του Αντώνη Κανάκη, σύμφωνα με τα παραπολιτικά.
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Γιάννης Λάτσιος δροσίζεται στα εκπληκτικά νερά της Χαλκιδικής και απολαμβάνει την παρέα του γοητευτικού θεσσαλονικιού παρουσιαστή. Αν και στο παρελθόν η αντροπαρέα ήταν μεγαλύτερη, αφού περιλάμβανε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν αφού ο τελευταίος έγινε μπαμπάς και πλέον περνά τα καλοκαίρια του με την οικογένειά του. Πάντως, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Αντώνης Κανάκης εθεάθησαν ένα βράδυ να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας στο κλαμπ του τελευταίου, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο φίλοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved