Εύη Φραγκάκη: «Γνωρίζω ότι λείπω στο παιδί μου»
Media

Εύη Φραγκάκη: «Γνωρίζω ότι λείπω στο παιδί μου»

Για το ενοχικό σύνδρομο που παλαιότερα είχε ως προς τις ώρες που κατάφερνε να αφιερώνει στον γιο της, μιλάει ανοιχτά η Εύη Φραγκάκη. Ερωτώμενη αν κατάφερε να μην λείπει στο παιδί της λόγω δουλειάς, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει στη real: «Νομίζω όχι, εξ ου και το ενοχικό μου σύνδρομο, που με μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να μειώσω απέναντί του. Το παιδί χρειάζεται να είναι με τη μητέρα του τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ει δυνατόν, συνεχώς. Γνωρίζω ότι λείπω στο παιδί μου, μου το λέει, μου το δείχνει, όπως λείπει και σε εμένα πολύ. Προσπαθώ, όμως, αληθινά να είμαι κοντά του, είτε να τον έχω στην αγκαλιά μου, είτε να τον καμαρώνω σε κάθε του δραστηριότητα».

Χρειάστηκε ποτέ να βάλετε σε «δεύτερη μοίρα» τη δουλειά σας για χάρη του παιδιού σας;

«Δεν τίθεται καν σε ανταγωνισμό. Ο γιος μου ήταν η άμεση προτεραιότητά μου ανέκαθεν και θα παραμείνει εσαεί. Και αισθάνομαι τυχερή, επειδή για την επιβίωσή μας είχα εδώ και χρόνια επιλέξει το επάγγελμα που αγαπώ και με «γεμίζει.

Διακοπές προβλέπονται;«Διακοπές επιβάλλονται, κυρίως για την ξεκούραση από τις έγνοιες και το ταχύρρυθμο πρόγραμμα ζωής. Η καλύτερη ευκαιρία να ξαναγίνω λίγο παιδί, παίζοντας ώρες με τον μικρό μου γιο»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved